Hanna

Ett regnigt fotbollsderby
Idag hade jag min tuffaste match som domare. Ett derby i herrar division6. Det regnade nästan hela matchen så planen blev som en skridskobana där det blev en hel del tuffa situationer. Under den här matchen blev jag flera erfarenheter rikare. Tufft men roligt. Nya tag blir det nu inför i morgon när jag ska assistera Rickard i herrar div 4.
Efter matchen åkte vi hem till mina föräldrar och firade Mors Dag så här dagen innan. Jag köpte med mig en hortensia till mamma och det var lite roligt för mammas pappa gav alltid hennes mamma en hortensia varje Mors Dag. Jag har aldrig träffat mina morföräldrar, de dog när mamma var ung. Jag kommer ihåg när jag var runt tio-årsåldern, vi var hos min mammas syster och jag grät helt hysteriskt över hur gärna jag ville träffa min mormor och att det inte gick.
Låg
Jag har känt mig lite låg, därav den dåliga uppdateringen. Stans tråkigaste blogg har jag just nu och det märks på statistiken. Ni är inte många som kikar in.
Igår var jag ute i skogen och sprang med Rickard och Laura och det är bra terapi för själen. En femma under trettio minuter vilket vi var nöjda med. Imorse innan jag stack till jobbet körde jag 20 minuter pilates. Också något som är terapi för själen. Nu ska jag tagga till, äta lite och sen ikväll ska jag gå som assisterande i herrar div4. Det ska bli roligt!
Skönt med träningskläder idag, orkade verkligen inte bry mig imorse.
Fikadejt & HLR
Idag på förmiddagen var jag iväg och träffade Caroline, en tjej som jag träffat via Blondinbellas blogg. Det är en sådan glad och go tjej som jag bara instinktivt gillade på en gång. Vi satt på Wayne´s och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter några timmar var det dags för mig att sticka iväg till jobbet för utbildning: hjärtlungräddning, som är så viktigt att kunna. Vi övade kompressioner och inblåsningar, fick lite teoretisk kunskap kring hjärtstartare, vad vi ska göra om någon sätter i halsen osv. Vi fick lära oss en ramsa "Trettiotvå-mitt på". Trettio kompressioner + två inblåsningar ska man göra. Vi körde ungefär i två minuter på en docka och det är riktigt tungt. Man blir trött i kroppen. Men det viktigaste är att blir man trött ska man inte sluta utan man ska sträcka på sig och skaka kroppen och köra igen. Mikropauser är bättre än att man helt avbryter efter en kvart (tex).
Efter utbildningen tog jag en liten tupplur och sen gick vi ut i trädgården och körde volleyboll. En av Samuels kompisar kom också och var med och lirade. Det var hur kul som helst.
Nu matchtillsättning!