Hanna

Cup hela dagen
                  

Idag ska jag och Mr R vara i Malmslätt hela dagen och döma fotboll. Kanske att jag slänger iväg ett mobilinlägg. Annars blir det tyst här hela dagen.

Jag är ganska trött men jag är på gott humör och det ska bli roligt att döma lite. Eller ja, inte lite. Det är åtta dammatcher, ungefär lika många junior- och herrmatcher. Uppdelat på 6 domare. En härlig dag.... :-)

Hoppas att ni får en härlig lördag!
Leva i nuet


Jag är inte särskild bra på att bara vara här och nu. Det är ofta när jag gör vissa saker som jag tänker på saker jag gjort, händelser för länge sedan eller att jag funderar på vad jag ska göra imorgon eller längre fram.

Jag tänker med saknad tillbaka på händelser för länge sedan. Känner ångest för att tiden går alldeles för fort. Jag hinner inte med. Det är så mycket som jag vill göra, samtidigt som jag inte vill göra något alls utan bara vara. Motsägelsefullt, javisst. Tankar är inte logiska.

Under semestern skulle jag sätta mig ner och skriva ner alla negativa tankar som dyker upp i huvudet. Inte en enda negativ tanke har ploppat upp som jag verkligen gått och grubblat över. Det är saknad för hela slanten istället. Inga "jag är så dålig" tankar har ploppat upp.  

Jag måste bli bättre på att tillvara på tiden och vara här och nu. Inte fokusera så mycket på det som varit. Jag vill tänka tillbaka på saker med glädje, inte saknad.

Hur gör ni för att leva här och nu?

PencilDen här stilen gillar jag. Kjol med hög midja och en blus instoppad. Just plagget ovan är en klänning från Asos. En chic kontorslook som passar lika bra för en dag på stan eller festen på kvällen.