Hanna

Tränat

Det var evigheter sedan som jag körde ett distanspass. Det har varit intervaller för hela slanten. De 3,5 kilometer som jag sprang idag kändes som att det hade gått fortare om jag gått. Givetvis så är det inte så men känslan i kroppen gillar jag inte. Jag känner mig otränad. Har dock via sidan iform.se/route kollat mina kilometertider och enligt den så har jag inte tappat något, tvärtom blivit bättre. Det är ju positivt förstås. :-) Imorgon och på lördag ska jag döma fotboll och veckan därefter ska jag utöka distansen och om en vecka efter det blir det tempoträning och intervall. Det program jag körde i somras med gott resultat.

Jag ska äta korv med bröd med grabbarna nu och därefter blir det dusch och besök hos vänner. Hoppas ni får en toppenkväll.

HM newsHM har fyllt på webshopen med nyheter. Dessa tre är mina favoriter. Den puderrosa varianten är en potentiell kandidat till nyårsafton. Jag tycker att den är underbar. Bustiern skulle jag kombinera med en kavaj och ett par svarta finbyxor.

Bilder: hm.com