Hanna

Att läsa
 
Idas nya grej är att dra fram böcker, sätta sig i mitt knä för att läsa. Jag hinner knappt läsa en mening förrän hon ska hämta nästa bok. 
 
 
Efter ett tag ser högen ut så här. Många böcker och mycket att upptäcka. 
Påskdagen
Nu har jag varit hemma en stund efter förmiddagen i kyrkan. Jag har haft en riktigt bra dag och det gick riktigt bra att sjunga. Eller det sa de andra iallafall. Jag var så nervös och tyckte inte riktigt att jag fick till det. Men jag får helt enkelt lita på de andra som sa att det var bra. :-) Jag har verkligen fått mersmak av det här att stå och sjunga. Det är så roligt! Nästa gång blir 21 april. Undrar vad det blir för låtar då.
 
Vi sitter nu och tittar på Lejonkungen och det sista av påskgodiset slinker ner. En mysig eftermiddag helt enkelt. Vid fem kommer Samuel hem och då blir det nog tacos. Det vore gott. 
 
Har ni haft en fin helg?
 
It´s time (nästa iallafall)
Imorgon är det dags för det som jag gruvat mig för ett tag: sjunga solo. Jag har varit så nervös idag att jag haft ont i magen och nästan maginfluensakänsla i kroppen. Jag brukar bli så när jag är riktigt nervös och tänkt på saken jag ska göra ett bra tag. 
 
Jag läste en intervju med Louise Hoffsten i en tidning idag och där det stod det om hennes rädsla för att prata inför folkmassor. Hon bestämde sig för att övervinna sin rädsla för om man aldrig utmanar sig själv, hur ska man då kunna växa? Det är så sant. För att utvecklas måste man ställas inför situationer som inte är det gamla invanda och välkända. Gissa om jag kommer vara stolt imorgon när jag klarat det men riktigt sur på mig själv om jag bangar ur i sista stund. Jag SKA övervinna min rädsla.