Hanna

Året 2009 del 3

September

Jag har haft ett långt uppehåll i smyckestillverkandet men började få tillbaka inspirationen i september. En promenad till Tinnerö blev det också.

 

Jag testade randiga ben. Så där kan du inte se ut, var Mr R:s reaktion. Hehe. Så var jag även på klassåterträff och då hade jag en rosa klänning från Rare fashion. En helt ok kväll. Det var synd att de jag umgicks med i skolan inte kom. Vi hälsade även på hos min farmor. Mycket bakning blev det. Ena dagen gick det att ha shorts och nästa var det jeans och skinnjacka som gällde. Har givetvis också dömt en massa fotboll. Varierande resultat.

  

Oktober

I slutet på oktober var jag och såg LFC-Umeå med domarkollegor och träffade världens bästa damdomare.
Otroligt ödmjuk person. Vi köpte ett löpband så det har varit mycket lättare att träna. Började göra namnsmycken lite mer. Stansning är roligt. Wow, jag använde faktiskt byxor också. Klänningen från Moods of norway är ett av årets bästa köp. Använd massor.

      

 

November

Jag såg New Moon med en kollega och jag säger bara wow. Det bästa jag sett på länge. Bakade lussebullar och köpte julklappar. Jag fyllde 26 och brydde mig inte om att anordna någon fest. Min absoluta favoritbild på mig är denna nedan.

   


December

Problemen på jobbet har löst sig. Jippe!!! Fick "operera" tangentbordet när jag spillde ut gröt och mjölk över hela... Köpte ett par läckra heels som är så snygga och sköna. Tog en familjebild med mig och barnen. Köpte läckra ballerinas från Jimmy Choo. Skickade tillbaka klänningen. För några användningstillfällen i förhållande till priset. Inte värt det. Men det sved måste jag säga...  Vi var på luciafirande i skolan med Samuel. De var jätteduktiga.


Jag hoppas att 2010 blir ett underbart år med massor med roliga saker. Framgångar i företaget, framgångar på jobbet. Och att vi får vara friska och lyckliga.


GOTT NYTT ÅR! Nu blir det uppdatering först 2010.

Dagens jagOversize tröja HM, klänning Rare fashion, benvärmare och strumpbyxor HM. Skor från Din sko.

Året 2009 del 2

Jag fortsätter här med min summering av 2009. Avanna plagg har varit stora favoriter under året. Bär dem väldigt mycket.  

JuniDet är ingen sommar utan glass i Söderköping. Jag dömde även fotboll på Elitlägret i Halmstad. Mycket lärorikt. Fick inte avancera som domare i dagsläget men det är bara att ta nya tag. Fotade alla smycken som jag gjort. En
hel del och det mesta av detta nedan är nu sålt. En del har jag även klippt sönder och gjort andra smycken av.

  

  Så här såg jag ut.

 Detta armband knåpade jag ihop. Älskar det. Har haft det som en vinst i en tävling. Jag och barnen promenerade till Tinnerö. Kämpar med löpningen för att ha en liten chans att klara löptestet i Halmstad. Den vackra klänningen från HM har jag inte använt än. Den måste sys upp.

JULI

Den blåblommiga klänningen från Vila blev snabbt en favorit. Hade den mycket. Minigolf var riktigt roligt. Det spelade vi nästan jämt. Samuel var iväg med sin biologiska pappa i två veckor och det var tomt och tyst här.
Lyssnade alltid på Beyonces låt Sweet dreams. Blev även en hel del lek i Busfabriken. Vi åkte till Stockholm och var på Skansen, Kaknästornet och Fjärilshuset. Vi var även i Idre och jag sålde en del smycken på Idreyran.


Augusti

Köpte dessa boots från Din sko och de är välanvända. Använde mycket kjol och klänning. Men faktiskt även byxor. :-)
 

Önskeoutfits är roligt att göra. Och så tränar jag en hel del. Bilden ovan med den beige klänningen från HM blev en stor favorit.


Det får bli en del 3 senare. Hinner inte mer nu.