Hanna

Hos farfar
Idag har det varit mycket på jobbet och det känns som att jag inte gjorde annat än att springa omkring men fick gjort det jag ville i alla fall. Efter jobbet åkte vi hem till Rickards pappa. Har inte träffat honom sen vi var på Ölands djurpark tillsammans så det var kul att ses igen.
Jag ställde mig och lagade till kyckling i ugn som blev enormt uppskattat. Kyckling, bacon, grädde, ost, lök, färska champinjoner och färskost. Grymt gott. Kan tänka mig att det är gott att ha i ananas också.
 
 
 
 
Fredag
Älskar att det är fredag och att jag är ledig imorgon. Igår var ingen bra dag alls. Kände mig så känslig och nedstämd men hoppas på en bättre dag idag. Ska alldeles strax pallra mig iväg till jobbet. Jag cyklade både igår och i förrgår till jobbet så idag tar jag bilen.
Den här gulliga lilla tomten är jag sugen på att beställa. Jag älskar att ställa upp en massa tomtar i jul och den här skulle jag vilja ha i köket. Finns HÄR.
Hoppas ni får en bra dag!
 
Torsdag
Så här såg det ut häromkvällen, tända ljus och plugg. De engelska böckerna är svåra. Det tar en timme att läsa två sidor eftersom jag måste först översätta innan jag kan förstå sammanhanget. Ibland känns det som att jag tagit mig vatten över huvudet med den här kursen men jag ska klara det!
God morgon, idag var det riktigt segt att kliva upp fast jag gick och la mig vid tio. Jag vill bara sova, känner mig väldigt trött. Men jag jobbar till tre och sen blir det en soft hemmaeftermiddag/kväll. Ha en härlig dag!