Hanna

Från ett bullbak till ett annat
Jag var helt säker på att det var första oktober idag. När jag jobbat helg och sen börjar mitt i veckan blir jag ofta lite förvirrad över vilken dag det egentligen är. Men trettionde september alltså, i några timmar till. Sen känns det som att det blir höst på riktigt när vi kommer in i oktober.
För ett tag sedan lovade jag kollegorna att baka kanelbullar till Kanelbullens dag som är på söndag. De blev så goda! Iallafall, när Ida såg bullarna på bild i telefon ville hon också baka bullar. Så nu har jag en deg på jäsning här. Den ska alldeles strax bakas ut.
 
Det visste ni inte om mig
♦ När jag var arton var jag, brorsan och dåvarande pojkvännen på raveparty. Det var galet hög musik, dansande människor i neon, dreadlocks och utsvängda brallor. Det var en väldigt speciell upplevelse, en gång blev det och aldrig mer. Jag kände mig inte helt bekväm att dansa bland andra människor, mest beroende på att jag verkligen inte har någon rytm eller koordination i kroppen.
♦ Det här med bemötande är väldigt viktigt för mig och jag kan bli sur när jag träffar människor i serviceyrken som inte bemöter mig så som jag förväntar mig. Som igår på bion, försökte skoja till det lite med mannen som rev våra biljetter och han inte ens bemödade sig om att ge ett leende. Sådant stör mig! Jag vill bli bemött som jag bemöter andra, lite yrkesskadad kanske. Jag har konstaterat att jag har väldigt höga krav på vad som är ett bra bemötande.
 
Movienight
Ikväll stack vi iväg på bio. Filmen vi valde var en med Meryl Streep. Den stod som barntillåten men det var jag och Rickard och sju kvinnor i medelåldern.  Det var en ganska sorglig film på vissa sätt, kommer nog inte se den igen. 
 Efter bion käkade vi kebab och därefter blev det färd hem. Kvällen har spenderats framför fotboll. Lite kul det där att titta på en match och försöka läsa spelet och döma matchen i huvudet. Det är mycket lärorikt.