Hanna

Eklandskap
Vi har bott  där vi bor nu i 3½ år, ändå har vi inte besökt Tinnerö eklandskap som ligger i Linköping. Vi åkte dit idag. A var inte riktigt i form, mkt gnällig så det blev en snabbvisit. Tänk om man hade tänkt den tanken tidigare i somras att åka dit, då hade vi haft lite mer tid på oss att utforska stället. Det är enormt stort. Jag hoppas på fina höstdagar så vi kan bege oss dit igen. Det är vackert.

    

 


Ikväll har jag tittat på "En prinsessas dagbok 2". Jag tycker om den massor. Så söt och Anne som spelar Mia är verkligen underbar i rollen. Anne är min favoritskådespelerska. Lindsay Lohan är också bra. Synd att hon "trasslar" så mycket....
Träning
Ikväll testade jag "Iforms" nya yoga dvd. Jag testade basprogrammet och det är helt klart en givande träning. Vissa övningar är jag som en strandad val och gör ont på både det ena och det andra stället. Antar att det kommer komma med tiden. Pilates är väldigt likt yoga på en del övningar. Snygg jag blir när jag försöker hålla balansen... :-)

 "Jag är ett trääääd"
 


Jag hittade lite prylar i Ellos webshop som jag ska köpa. Med dessa prylar känner jag att min hemmaträning blir komplett. Träningsdvd:er har jag i massor.
Sandlekar


När vet man om man är bloggberoende? Jag tror att det är när kameran är med precis överallt och man tänker det man gör i blogginlägg, eller som jag: rubriker....

Hur som helst så är det väldigt roligt att vara ute med barnen. S är mer en innemänniska så honom fick jag övertala att gå ut idag. A älskar att vara ute. Kommer med skorna eller tar min hand och drar med mig till dörren. S blev inte alltför glad idag när jag sa att det var dags att gå ut. Han var mitt uppe i att titta på Mysteriet på Greveholm så mycket ilska och protester hördes från honom. Men när vi väl var ute hade han precis lika roligt.