Hanna

En tillbakablick från september
Imorgon skriver vi första oktober. September har varit en helt suverän månad och jag tänker tillbaka på allt roligt jag fått göra. Framförallt pilatesrelaterat. Den här månaden har det verkligen lossnat. Bilden ovan är från januari 2016. Den symboliserar så mycket vad pilates är för mig.
- Glädje
- Passion
- Roligt
- Utmanande
- Balans
- Styrka
- Kontroll
- Träffa Julia som jag varit instagramvän med sedan jag startade mitt instagramkonto. Tränat en pilatesklass med henne.
- Tränat på pilatesstudio i Norrköping. Jag ska boka in ett till träningspass där framöver.
- Workshop med @sixthstreetpilates där jag även fick träffa @pilatesbjanessa. Även Janessa är instagramvän sedan ca ett år tillbaka.
 
 
Marathon
Ikväll blir det Solsidan-marathon. Det tog flera år innan jag började se några avsnitt, men nu är jag fast. Så pass fast att alla fem säsonger är inhandlade. Mia Skäringer är lysande i rollen som Anna och Felix Herngren, ja han är alltid bra tycker jag. Men Ove alltså, han känns som den här personen som alla älskar att hata. Ibland vill jag bara gömma mig under en kudde och inte titta alls för att han är så pinsam..... Ostkrokar och Marabous salta mandlar till det så har ni min kväll.
 
Ett besök på gymmet
Idag åkte jag och Rickard till Åtvidaberg för att träna med Christian. Alltså. jag är ingen gymperson. Jag är en pilatesperson. Det blev så tydligt i den miljön. Men visst var det roligt att testa styrkan i övningar som det inte går att göra hemma. Till exempel så är jag grymt stark i rygg och mage.
Pilatesprinciperna går att tillämpa i alla situationer och inte bara i pilatesutövandet. Andas ut... Men det blir inte så snygga bilder när man är fokuserad, haha. Men vem bryr sig.... Kolla vikten istället, började på typ 20 och plussade på för varje repetition och 80 kilo är mitt max på den här övningen. 80 kilo liksom. Det är jag + Ida tillsammans. Grymt imponerad över mig själv.
Jag har aldrig testat bänkpress så den körde jag utan vikter. Min svaga sida är återigen solklar för mig. Armar, axlar och bröst måste bli mitt fokus ett tag.
Det svåraste idag var att inte lägga mig när okända i gymmet tränade. Det var särskilt en person som arbetade helt fel i en maskin och jag ville bara dit och pilla och rätta till. Jag fick nästan hålla fast händerna bakom ryggen,