Hanna

Egenvård en vecka till
Jag ringde vårdcentalen igår igen angående min mage. Det finns en anledning till att jag inte gjort det tidigare och det är det faktum att de vill att jag ska testa en massa annat först. Så blev det också den här gången, jag ska återkomma om en vecka om det inte blivit bättre. Men jag vill inte hålla på med symtomlindring. Jag vill veta varför jag har ont, varför min lista över livsmedel som jag inte kan äta bara blir längre och längre.
Så igår började jag iallafall med min aloe vera igen, MSM har jag tagit i stort sett varje dag under en längre tid (hjälper inte ensamt) och i helgen fick jag tipset om att testa Silicea som ska vara bra när man har IBS och en massa andra problem med magen. Jag hoppas verkligen att den här blandade kompotten hjälper. När magen inte är i balans så är inte resten av kroppen heller i balans. Känner mig allmänt låg. 😩😖
En klass för dig
Här kommer en utlovad klass. På ungefär trettio minuter gås hela kroppen igen. Vet någon av er ett bra videoredigeringsprogram som kan ta bort bakgrundsljud? Jag ville filma klassen utomhus så det är lite ljud i bakgrunden men jag tycker ändå att man hör bra. :-) Testa och berätta vad du tycker.
En runda i Tinnerö
Jag skrev ju att det var lite tråkigt väder men lagom till jag skulle åka sprack det upp och ännu finare blev det under tiden jag sprang. Jag var bara tvungen att stanna då och då och ta fotopauser. Det var så fantastiskt vackert. Men en sak jag undrar över är hur det alltid kan komma sig att jag har motvind oavsett vilken riktning jag springer i. Det är samma sak när jag cyklar. Jag sprang sju härliga kilometer. Det var alldeles fantastiskt!