Hanna

Kvällsbabbel
                                                  
Jag är riktigt shoppasugen nu. Har inte handlat kläder till mig själv på jag vet inte hur länge nu. Pärlor har prioriterats och idag har barapyssel.se 15% rabatt. Gäller bara idag eftersom det är tredje advents rabatt. Jag gjorde en "liten" beställning.

Ikväll har jag suttit med hemsidan och jag har fått några undersidor klara. Det går framåt. Det som tar tid är detta eviga bildredigerande. Jag kan sitta två timmar med samma bild och det är massa bilder som behöver fixas till lite. Det blir mycket tid framför datorn och jag tror att jag redan har fått musarm. Nej då nu överdriver jag lite. Men ont i armen, det har jag.


Nej nu är det dags att krypa till kojs. Ska upp tidigt imorgon och jobba.
Finsöndag

Söndag idag och imorgon är det ny vecka. Det är mycket julförberedelser.  Det ska:

Kokas knäck
Fixa skinka och annan julmat
Granen ska upp och pyntas
Julklapparna är nu inslagna. Vi gjorde det i fredags.

Mitt i allt julstök ska jag även få till min hemsida och redigera bilder och lägga upp text. Puh! Jag har kommit på att det blir snyggare bilder om jag har en halsbandsdisplay så det måste inhandlas. Det är så mycket nu, det bara snurrar i huvudet.

Idag blir det dock inga julförberedelser utan jag ska bara ta det lugnt (=pärla)
Snön ligger fortfarande kvar men det är plusgrader så tyvärr inte så länge till. Skulle passa på att gå ut och leka med Alex. Han är ju en riktig utemänniska.