Hanna

Dags att börja en god vana igen
Jag är helt seriöst en slarva just nu. Det blir ingen träning och mina kostvanor är under all kritik. Därför kändes det bra att börja dricka min aloevera igen.  Jag vet ju hur gott den gott den gör. Önskar er en härlig dag! 
Kokosolja som hårinpackning
Mitt hår är både torrt, tovigt och glanslöst och jag läste att kokosolja är bra att använda som hårinpackning. Jag har gjort inpackningen en gång och tycker redan att jag märker skillnad så jag kommer fortsätta med behandlingen en gång i veckan. Att jag väljer en gång i veckan är för att jag inte tvättar håret oftare. Mitt hår mår mycket bättre av att inte tvätta det oftare. Oljan är enkel att använda. En inpackning med kokosolja är återfuktande och du kan göra det innan du ska sova eller duscha. Fördela rejält med kokosolja i håret. Håret ska bli mättat av oljan. Låt sitta i minst trettio minuter, helst över natten. Tvätta sedan ur det med schampo och använd balsam som vanligt.
Ett besök på Yoump istället
Jag skrev att det skulle bli en hemmadag innan jag åker till jobbet. Så blev det inte. Vi drog till Yoump och jag tog  med systemkameran för att kunna fota bra bilder. Här kommer en bildbomb, bokstavligen.... . Jag tog 180 bilder men alla kan jag såklart inte visa.