Hanna

På väg till fjällen
Idag bär det av till Idre där mannens bror bor. Vi ska vara där fem dagar och en kompis till mig följer med. Ska bli superskoj.

Jag har idag på mig:

Blått linne HM
Svart tröja Mamalicious (ja jag vet att det är en mammatröja men jag trivs så bra i den)
Jeans (vet att bootcut är hopplöst ute men det struntar jag i. Det är sköna byxor)
Cremefärgad kofta Gina Tricot
Gympaskor

Sängen brakade ihop inatt. Får man fundera på att köpa en ny sängstomme. Eller om mannens bror kann hitta på ngn bra anordning så att det håller.
Jobbig dag
Idag har barnen verkligen vaknat på fel sida. De har varit mkt gnälliga. Kul när båda barnen börjar samtidigt!
Då vet man inte vart man ska ta vägen om man är själv. Som tur är så är de inte så här jämt. De är världens goaste med.  :- )

Mannen fyller år snart. Jag vet inte vad jag ska köpa. Funderar på att köpa ngt klädesplagg. Underkläder går ju alltid åt. Kan jag köpa något till mig med samtidigt. Just nu finns det ju så många rabattkoder till en olika postorderföretag. Jag föredrar det framför att gå runt på stan. Känner mig alltid så uttittad. Men det är bara en fix idé jag har. För kikar jag runt så är det inte en kotte som tittar på mig.....

Pumpsen jag beställde från laredoute var en besvikelse så de åker tillbaka. De passade inte alls.
Matshopping och tapetproblem
Idag har vi handlat mat. Provade naturgodis idag och det var faktiskt riktigt gott. Fördelen med det är att det är sötare än vanligt godis så det går inte att äta lika mycket.

Tapetseringen av rummet  blev klart idag. Men än så länge är jag inte nöjd. Bubblorna är inte borta där det  var som värst. Det är dåligt slipat så väggen är ojämn. Kul, eller inte. Vet inte hur vi ska göra, om det ska göras om igen eller om man ska kamoflera det med tavlor. Får fundera på saken.