Hanna

Gott nytt 2015
Familjen: Det bästa är att vi alla fått vara friska (bortsett från min höst men det är en droppe i havet). Men även attt jag och Rickard äntligen kommit ur vår svacka.
Det bästa: Att jag fick min specialistundersköterskeexamen inom avancerad omvårdnad och palliativ vård efter två års hårt pluggande.
Årets domarinsats: I år har jag nått mina mål och för första året känner jag att jag verkligen vill fortsätta döma och utvecklas. Nya mål är uppsatta för 2015.
Träningsresa: Tio kilo mindre, sju i somras och tre till under hösten. Dock så har jag lagt på mig två kilo nu under julen men imorgon är det nya tag. Nya mål för 2015 är uppsatta även här.
 Det svåraste jag gjort: Kursen Fenomen i palliativ vård. En kurs som är för doktorander, på forskningsnivå. Jag har omarbetat texten fem gånger hittills men hoppas och tror på att arbetet blir godkänt.
Årets bästa köp: Cykeln! Med den flyger jag fram till och från jobbet. Min smartphone också förstås.
 
Jag hoppas på ett ännu bättre 2015, fyllt med härliga utmaningar. Det ska bli spännande att se vad nästa år har för oss. GOTT NYTT ÅR!
Snöigt värre
Dagens träningspass blev snölöpning på Ljunkans löparbana. I början var det kallt men jag fick upp värmen snabbt. Har ni testat att springa i snö nån gång? Det är ett grymt bra pass som både förbränner många kalorier och ger muskler och kondition. 12½ varv och fem kilometer senare var jag i alla fall klar med passet. Nu när jag är igång med träningen igen känns det inte som att jag tappat så mycket ändå.
 
 

 
Tisdag
God morgon, näst sista dagen på året... Gårdagen gick fort, på morgonen satt jag och pluggade och sen när jag kände mig klar med det för stunden åkte vi vi iväg till busfabriken och var där några timmar. Nästa gång vi åker dit och det är kallt ute så ska jag ha mer kläder på mig för fy vad kallt det var. För barnen som är igång blev det givetvis varmt men jag satt en del still och då blev det riktigt kallt. Vi åt lunch och sen lekte barnen en stund innan vi stack iväg till stan för att köpa nya gympaskor som de ska ha i skolan. Till mig blev det även ett par vinterskor. Så skönt att slippa frysa om fötterna på kvällspromenaden som jag och Rickard tog efter kvällsmaten. Ett träningspass blev det också. Jag är inte den som trotsar kylan så jag sprang intervaller (400 meter) på löpbandet. Det blev ett riktigt bra träningspass.
Nu ska jag återgå till plugget, har i princip skrivit om hela arbetet, fick vidga begreppet lite och helt plötsligt hade jag mycket som jag hellre ville skriva om och som var mer väsentligt.
Ha en toppendag!