Hanna

Valborgsmässoafton
Vi var ikväll iväg på majbrasa. Vi kom ganska tidigt så det var inte så mycket folk men senare var det precis packat med folk. En kör sjöng vårsånger och så var det givetvis ett vårtal. Det klassiska upplägget.  Bjuder på ett gäng bilder. Samuel var iväg med kompisar så jag lyckades inte fånga honom på bild. 
 
 
Vi trodde att det skulle bli regn men de mörka molnen försvann. 
 
 
Trädgårdsfix
 
Jag trotsade ovädret och har fixat i trädgården. Penseer är planterade, rosenbusken jag köpte igår är på plats och buskarna är nerklippta. Det som är kvar är balkonglådorna och fröer som ska sås, rensa ogräs mellan stenplattorna. Till baksidan ska vi gräva ner gungställningen, det behövs mer sand till sandlådan och så måste vi få ordning på gräsmattan som är mer en mossmatta. En ganska lång att göralista med andra ord.
 
 
Så här såg det ut när vi flyttade in. Katastrofalt med andra ord.
 
 
Idag ser det ut så här. Jag lämnade två av rosbuskarna då det kommit knoppar. Jag vill se hur det kommer bli. Pensérna har jag flyttat på och satt tillsammans istället.
 
 
 
Dresses
 
 
Lager 157 har en webshop och dessa klänningar har jag beställt till Ida. Jag beställde storlek 90 så jag räknar med att hon kommer kunna ha dem ett tag.