Hanna

Fredag
Ikväll åkte vi iväg och spelade lite minigolf med brorsan. Första gången för i år faktiskt, förr om somrarna spelade vi flera gånger varje sommar och ibland flera gånger i veckan. Som vanligt vinner Rickard.
Brorsan följde med hem, jag sprang någon  kilometer på löpbandet  och så åt vi tacos och kollade på filmen Spanglish. En härlig fredagskväll. Imorgon ska jag döma match igen. Det ska bli kul!
 
 
 
 
 
 
 
31 juli
Igår träffades jag och Caroline igen på Epresse house, den här gången för att prata lite om hennes företag och det hon jobbar med. Jag fick lite att tänka på, hur mycket mer intressanta saker jag kan engagera mig i. Fotbollen tar mycket tid och med tanke på mina roller inom det området så ligger mycket fokus där. Sen är det ju utmaningen som Rickard har gett mig. Den längtar jag efter att få sätta igång med på riktigt. 
Men idag är det fredag och idag har vi en riktig hemmadag. Vi tittade på film förut med barnen: High school musical, ganska larvig film men samtidigt lite charmig. I eftermiddag tänkte vi äta glass i stora lass, annars är dagen väldigt oskriven förutom att Samuel ska iväg till sin biopappa.
 
 
 
Dagens tips
Är dessa träningstights från HM. Med dessa på mig är jag säker på att det kommer bli mycket roligare att träna.
PS: Jag beställde dem tidigare, kunde inte låta bli... DS