Det bästa med torsdagar

Är att få köra min torsdagstimme med pilates! Det är så skönt att få jobba genom kroppen och en av deltagarna berättade att hon kände sig så lugn under tiden och även efteråt. Precis så känner jag med. Jag blir lugn, glad och mjukare i kroppen.
En av deltagarna önskade musik och då tyckte en annan att vi skulle ha julmusik. Blir nog svårt, haha, med julmusik. Möjligtvis om det går att hitta en spellista med instrumental musik. Det får jag kolla upp. Har inte haft en klass med musik sedan den allra första utbildningen jag hade så det kommer kännas konstigt. Men kanske att jag får en helt annan känsla. Vem vet. Annars är det ju just stillheten i att det inte är musik som man (läs jag) vill åt. Att kunna fokusera helt på det man ska göra och inte distraheras av musik. Hmm, jag får suga på den karamellen lite.
Ikväll var egentligen sista gången. Kan du förstå att det redan gått 12 veckor sedan jag körde igång kursen? Det kan inte jag. Men iallafall, det blev ett litet missöde eller vad man ska kalla det för så deltagarna kommer få en bonusgång. Det är inte helt fel måste jag säga. Man kan aldrig få för mycket av pilates. Bara för lite.
1 Johanna Utterberg:

skriven

Så härligt med pilates! :)

Kommentera här: