Adventsfika hos svärmor

Åh, solljuset lyste så fint in i köket, jag gillar verkligen min nya ljusstake!
Jag dömde flickor idag och i den sista matchen (av två) var det heta känslor. Det märktes verkligen att det var två lag på plan som ville vinna. Men hjälp vad kallt det var. Jag frös och jag hade ändå både underställ, mössa och vantar och de flesta av tjejerna var barbenta och utan både mössa och vantar. Burr!!
När jag kom hem åt jag lite lunch och sedan åkte vi till barnens farmor för lite fika. Så avundsjuk på att åka in i ett riktigt vinterlandskap. Att åka bil i snövädret är inte så kul såklart men jag älskar verkligen snön! Den gör mig glad. Vi hade en mysig eftermiddag med prat och gofika.
Fick njuta av en liten adventsgran och jag får just nu nöja mig med att Rickard satt upp grangirlangerna ovanför dörrarna i vardagsrummet. Påminner mig om en julfilm. Men bara nästan. Ska sätta upp de röda julpärlorna men inte ikväll. Fixar det under veckan istället. Vill samtidigt ha lite kvar samtidigt som jag är väldigt ivrig. 
1 Amanda :

skriven

Fy för den här kylan inget att leka med kan tänka mej att det var kalt för dom tjejerna som var barbenta ute på planen :)

2 Jessifri85 :

skriven

Ljusstaken var jättefin 😀.
Är det match. Så är det 🙂. Men tjejerna sprang ju så dem blev ju varma. Ja, det gäller att klä sig i denna kyla som vi har fått nu. Både trevligt & kallt ❄️😊.

Vinterlandskap är fint. Jag vill ha så det täcker märken med snö. Sen isfritt. Men det går ju inte. Men ändå 😊.
Ja, än så länge har jag bara ljusstakar framme & julgardiner uppe. Kommer att julpynta mer sen 🧑‍🎄🌟🔔.

Ta hand om dig❣️

3 Madde :

skriven

Jag hade frusit ihjäl :-) Svinkallt ute. Söt liten gran ni fick in.

4 Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå":

skriven

Snön är verkligen fin o titta på men kan vara rätt i vägen när man ska ta sig fram. Mysigt med lite sällskap med släkt.

Kommentera här: