Veckans mål, vecka 28

 Varje vecka har jag under en period ställt upp mål för mig själv. Det är alltid små enkla och överkomliga mål. Tex dricka mer vatten, få till si och så många löppass eller mer pilates. Det kan också handla om att sova mer. Jag vill inte känna att jag tokfailar med att ställa upp för höga mål. 
I min almanacka har jag ett uppslag för mål, tankar kring prioriteringar och hur det har gått.  De senaste veckorna har det dock inte blivit så mycket med målen, jag har varit sjuk och ja, jag har en massa ursäkter för att inte hålla det som jag bestämt för mig själv. Tänk att det kan vara så svårt att hålla sig till det som gör att man mår bra och så lätt att slänga sig på soffan och göra typ ingenting.
Jag har iallafall haft bra veckor med fokus på bra träning och att utmana kroppen lite extra. Det vill jag fortsätta bygga vidare på.
Gissa om jag längtar att få komma tillbaka till Mjölby. Bor du i närheten tycker jag du ska hänga på mitt provapågratis-pass 2 september 17:45.
Den här veckan vill jag fortsätta fokusera på:
  • Styrketräning, bygga upp mer styrka i kroppen.
  • Nu är det drygt två månader kvar till jag drar igång höstens pilatestermin i Mjölby. Det börjar bli dags att komma igång med den typen av träning på mer regelbunden basis igen. Annars kommer det bli tufft att få till bra pass.
  • Fortsätta med några promenader i veckan tillsammans med Rickard.

Kommentera här: