Effektiv morgon

Jag velar om jag ska klippa ner mina palettisar redan nu eller om jag ska låta dom växa ännu mer. Särskilt den till höger har stuckit iväg på höjden. Jag vill ju ha mer av en "buskig" planta.
När jag vaknade förut kände jag mig inte alls på topp, det kommer bli tufft att komma tillbaka till jobbet med tidiga morgnar. Segheten släppte iallafall när jag fått i mig frukost och började komma igång med städ och fix. Ville skriva några rader redan då när jag vaknade men orden ville inte komma till mig alls. Så är det ibland. 
Idag kommer det bli ännu varmare än det var igår. Pust! Man ska inte klaga på värmen men 25 grader räcker gott för mig. Allt över 30 som nu är alldeles för mycket. Glad dock för solsken.
Idag har vi (läs jag och Rickard) hunnit massor. Huset är städat, det är förberett inför kvällens grillmiddag och vi har även slängt ihop en pastasallad. Vi ska åka en sväng och hälsa på Rickards mamma. Vad ska du göra idag?
1 Evahle - mammalivet & psykisk hälsa:

skriven

Ja jag håller med dig om värmen. Vi hade ett riktigt åskväder igårkväll och hela dagen var så kvav och klibbig, men ändå är det lika idag så hoppas att det snart blir lite svalare och friskare luft. Förstår att det blir tufft med tidiga mornar osv igen, det blir ju ofta det i början när man kommer tillbaka från semestern

2 jessiekaos:

skriven

ja det är verkligen lite för varmt nu , energin är ju inte på topp direkt, skulle behövas lite vind och regn 😂

3 Snabela :

skriven

Jag ska jobba ända till 21.15 ikväll. Jobbigt I denna värme. Men snart är de semester för mig, längtar tills dess. Palettblad är fina och lättskötta växter. Jag skulle vänta ett tag till innan jag skulle klippa ner dina växter, så att dom får växa till sig lite till.

Kommentera här: