Snygg, snabb, stark

Testa säg snygg, snabb, stark snabbt. Det gjorde jag idag när jag cyklade hem från jobbet. Jag behövde några peppande rader att säga, men det blir en riktig tungvrickare när jag säger det snabbt. Jag hade såklart motvind. Alltid denna motvind, men vad kan jag förvänta mig på "öschöttaschlätta". Det var en typisk måndag på jobbet, kändes som att jag glömt mina hjärnceller hemma så nu blir det skönt att få vara ledig två dagar. Jag tänkte inte träna ikväll, på de här fyra dagarna har jag nu cyklat 83 kilometer. Jag tänker på all frisk luft jag fått och att jag gjort min kropp en tjänst som fått röra på sig så mycket.
1 Jennysvardag :

skriven

Hahaha öschöttaschtta 😂 jag bara älskar när du får in alla våra fina östgötska ord. Jag funderar starkt på när jag får in tröck i bloggen 😉 det är verkligen en tungvrickare att säga snygg, snabb, stark fort dööh. Så skönt ändå att du har fått så mycket luft när du har cyklat alla dessa kilometer, jag hade alltid klarat det nu. Jag är för otränad 🙈

2 Jennysvardag :

skriven

Insåg nu att min telefon inte tycker att öschöttaschlätta är ett ord 😂

Svar: Haha, jag fattade vad du menar. :-D
Hanna

3 Madde :

skriven

Så skönt med lite ledighet. Jobbar i morgon också sen ledig till måndag. inga tungvrickarövningar för mig :-) Skulle aldrig klara det då huvudet inte alls är med efter jobbhelgen.

Kommentera här: