Söndagslistan vecka 48, årets första snöfall och första advent

Den här dagen startade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Så här på första advent hade jag tänkt  ta en riktig mysfrukost innan jag skulle till jobbet med tända ljus, pepparkakor och någon clementin. Istället vaknade jag en kvart innan jag skulle börja av Rickard. Tur han var hemma och inte på nattjobb. Annars hade jobbet fått ringa mig.... Nu sitter jag här i köket och har precis ätit ett gäng pepparkakor och clementiner. Ida sitter med sitt pyssel och Rickard käkar lite. Känns det inte lite konstigt att det är första advent idag? Tiden har gått så fort! Det är något jag tjatar om men det springer verkligen!
Känsla: Jag har verkligen julkänslor, de blev inte direkt mindre av dagens snöfall och gårdagens minusgrader. 
Väder: Veckan började grå och regnig, fredagen bjöd på minusgrader och sol.
Träning: Två träningspass i början av veckan var katastrof. Känslan i kroppen var bara blaha. Onsdagen däremot sprang jag intervaller på löpbander, det blev totalt fem kilometer och så cyklade jag elva kilometer till jobbet. Nu när jag skriver det här inlägget har jag inte sprungit något idag. Men tanken är att jag ska springa en runda idag med.
Cravings: Clementiner och pepparkakor
Ytliga tanke: Jag har blivit så julinspirerad av alla julfilmer jag sett. Vi har beställt grangirlanger och julkulor bland annat. Vi har en idé (och med vi menar jag jag och Rickard) som hoppas på blir bra i praktiken med.
Veckans mest lästa inlägg:
 Fem positiva från veckan:
- Att det gick bra att sända pilates live.
-  Veckan började knackigt med träningen men slutade helt okej. Och det är ju bra.
- Samuel går på Fightcenter och i veckan så lärde han mig och Alex slag och sparkar. Det låter ju rätt brutalt men det var hur kul som helst. Och jobbigt. :-D
Citat:
 
 

Kommentera här: