En planering

Måndag igen och ny vecka, jag är inte ledig efter helgens jobb. Imorgon däremot, då är jag ledig. Men det känns okej. Vet du vad, jag skulle vilja strukturera upp min blogg igen. Ha specifika inlägg på bestämda dagar. De här inläggen kommer också vara tidsinställda. Jag tänker lite så här:
  • Måndag: Veckans mål och fokuspunkt. Vad vill jag fokusera lite extra på en given vecka. Tex dricka mer vatten, sova mer, mer pilates. Något iallafall som gör gott för min hälsa och välmående. 
  • Tisdag: Träningsinlägg eller motivation och inspiration. Eller kanske stretchövningar. Ja, helt enkelt inlägg som är relaterade till träning. 
  • Onsdag: Får bli min "listdag" eller andra personliga inlägg. Listor är alltid kul och ett bra sätt att lära känna bloggaren mer.
  • Torsdag: Pilates! Kan vara ett inlägg ur min kategori Läkande pilates, tips eller bara drömmar och tankar. 
  • Fredag: En dag för mer tänkvärda inlägg. Just det, fem en fredag med såklart. 
  • Lördag: Den här dagen är vigd för andra tips än träning och pilates. 
  • Söndag: Veckans sammanfattning
Utöver mina specifika inlägg kommer det såklart vara vardagsinlägg och mina träningspass. Vad tycker du? Kommer jag indirekt ställa för höga krav på mig själv. Jag tänker att jag testar några veckor så får vi se om det är en bra idé eller inte. 
 
1 Pärla :

skriven

Åh jag har också jobbat helg men är ledig idag. Jag tycker det låter som en bra plan, bara det inte blir för mycket för dig som sagt. Men att man tidsinställa underlättar ju då kan man ta och göra i ordning när man har tid.

2 Therese Carlsson:

skriven

Vilken härlig vecka du har framför dig =) tycker inte du ska ställa allt för höga krav på dig =) hoppas du får en bra vecka =)

3 Popprinsessan:

skriven

Det låter som en jättebra plan! Men som du själv skriver, du kanske bara ska se det som en plan och inte ett måste att följa - så att du inte skapar onödig stress för dig själv.

Kommentera här: