Jag förstår inte....

Godmorgon, hoppas att du har sovit gott och att du mår bra. Jag både mår bra och har sovit gott så det känns skönt! Men jag känner mig lite lost, igår publicerades nämligen uppgifterna i nästa delkurs som börjar på måndag. Kursen ska handla om kunskap och hur man förmedlar den. Jag tycker dock inte att boken passar till uppgifterna, uppgifterna känns otydliga och jag fattar inte vad vi ska göra. Jag hoppas dock att det klarnar på närträffen framöver. Kände mest för att hoppa av, lite konstig reaktion kanske, det ordnar sig tänker jag.
Dagens planer:
  1. Jobba 16-21
  2. Pilates 9:30
  3. Springa en runda
  4. Plugga
Men först väcka barn, få i de lite frukost och så är det skola för alla tre. Vad skadu göra idag? Önskar dig en härlig dag! 
1 Jennysvardag :

skriven

Hoppas att det klarnar upp efter närträffen. Men det låter ju väldigt konstigt att boken inte passar in. Jag har sovit allt annat än gott i natt 😂 Loui trängde ut mig från sängen 🙈😂 så härligt med en löptur, det fick jag i morse när jag var tvungen att springa tillbaka och hämta Louis mössa som vi tappade 😂

2 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

idag har jag gjort 15 minuter morgonyoga och ätit frukost, nu lite blogg och slösurfning, sedan ett litet jobbpass 12-15 :) efter det tänkte jag göra fläskkarré i lergryta.

3 Moa Larsson:

skriven

Alltså åh, jag är på precis samma ställe i mina studier just nu. Hänvisad kurslitteratur känns irrelevant och jag får inte använda några andra källor trots att jag hittat jättebra egna referenser. Så frustrerande! Jag hoppas att du kan reda ut dina frågetecken.

4 Madde:

skriven

Klart man blir osäker om man inte förstår uppgiften. Hade jag också blivit. Ledig dag idag, och tillbringar den på bästa stället. Ska strax på vattengympa

5 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Fy det är inte kul det där när man liksom får en bok som inte alls känns passande för det man ska lära sig. Har själv varit med om saken, jag blir stressad så förstår din spontana reaktion där. Det är inte kul när man ska känna sig som att "det här blir omöjligt". Idag har jag varit på stan en vända, lite på vårdcentralen och så kollat på loppis :).

6 Jessica :

skriven

Åh ja denna känsla i början av en kurs har ja känt med liksom att man inte fattar uppgifterna helt, men det klarnar med tiden, ofta är de inte meningen man ska fatta dom ordentligt förens det drar igång ☺️❤️

Kommentera här: