Söndagslistan vecka 32

Känsla: Jag har drömt så mycket tokigheter som gett mig en så dålig känsla så gissa om jag varit glad när jag vaknat på morgonen. Jag har mått bra och varit glad. 
Godaste: Grillmiddag igår och gifflar på skuruhatt. Sen gärna lite marabou apelsinkrokant...
Väder: Det har varit hett och nu när jag skriver det här inlägget är det redan över 25 grader ute.
Veckans mest lästa inlägg:
Bästa: Jag har blivit faster. Min bror och hans fru har äntligen fått sin lille bebis.
Köp: min kollega har honungsbin och i veckan köpte jag en burk honung av henne. Lokalproducerat och äkta vara, så mycket godare än affärens.
Träning: styrketräning hemma i vardagsrummet med fokus på explosivitet, jag har cyklat till jobbet men det bästa med träningsveckan är att jag kommit igång med pilates igen och att mina höfter är gladare över det.
Fem positiva från veckan:
- jag har fått mycket beröm av sjuksköterskan som jag jobbat mycket med den senaste veckan.
- att staketen på framsidan är klara.
- mysig utflykt med barnen.
- jag har roligt på jobbet
- att få umgås lite med Rickard och J och grilla tillsammans. Det var länge sedan nu. Men det blev sent. Somnade strax innan två, var som en trasa idag eftersom jag också vaknade vid åtta och inte kunde somna om. Hade varit skönt att få sova till tio iallafall. Jaja, man kan inte få allt.
Bild:
 
 
 
 
1 Emma Engström:

skriven

Åh vad roligt med lokalproducerat :D Vi brukar köpa sånt också, gäller att gynna de som finns i närheten plus att det känns mer fräscht och "tryggare", eller har jag helt fel?! Stort grattis till din bror men även till dig som blivit faster, kan ju bara tänka mig hur söt lillen är :D Är det en liten kille eller tjej om man får fråga? :D <3

2 Mirre - Sweetwords:

skriven

Kul att se sin statistik, och då kan man ju med det sagt också se vad beslökarna locka<s mest av

Kommentera här: