En sammanfattning av vecka 31

Godmorgon!
Jag behöver byta rubrik på mina veckosammanfattningar för de kommer aldrig upp på söndagar längre. Jag skrev förra veckan om att jag inte alls kände mig bra i kroppen. Men nu är jag 100% säker på att det var dels msm-biverkningar och att jag sovit för dåligt. I tre dagar gick jag och la mig före halv tio och jag känner mig som en ny människa. Jag har även druckit mer vatten och det har också fixat biffen. Så skönt ju, det behövde jag!
Igår när jag kom hem från jobbet så målade jag och Rickard klart vårt innerstaket. Och vilket lyft det blev! Längtar ännnu mer nu efter de där balkonglådorna som jag pratade om att jag vill ha. Kanske får bli några stycken men med höstblommor.
Känsla: Jag är fortfarande postGotland-deppad. Som jag längtar tillbaka! Men inte nu för nu är det kaos där. Vi var verkligen där i rätt tid där i slutet på juni. Annars kämpar jag på med min träning, sömn och att känna den där känslan av att vara övervinnerlig. 
Fokus: På att klura ut varför jag känt mig vissen.
Träning: Jag har dömt två matcher som assisterande och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjort mer. Har inte skrivit upp passen.
Veckans mest lästa inlägg: 
 
Låt: 
Bild: 
Läskigaste: Att skriva på papprerna om min uppsägning. Att verkligen lämna Kvarnbacken bakom mig. Platsen där jag jobbat mina första 12 år som undersköterska. Men också att vara med på en ct-punktion. Då för man in en stor nål i den tumör som man vill ta bitar ifrån. Jag svimmade inte men blev alldeles kallsvettig och blek..... Jag trodde jag blivit härdad vid det här laget.....
Positiva från veckan:
- Domarutbildningen. Det var hur kul som helst.
- Att få döma matcher igen. Har längtat efter att serierna ska dra igång på allvar.
- Att jag trivs ännu mer med mitt jobb.
- Jag har de bästa kollegorna!
Roligaste:
Att jag fick vara med och ha domarutbildning. Jag körde delen som assisterande domare. Tidningen kom och intervjuade så nu har jag varit med i tidningen.
 
1 Emelie Andersson:

skriven

Förstår att det måste varit en skrämmande känsla med uppsägningen, det är svårt att lämna en trygghet :/
Vilken fin bild :)

2 Yasmine:

skriven

Hoppas du snart kommer på varför du känner dig vissen. Och så kul att du fick vara med i tidningen och allt :D

3 Pärla :

skriven

Tråkigt att du känt dig vissen men skönt att du mår bättre! Skönt att bli klar med taket, tycker det brukar göra stor skillnad.
Förstår att du längtar tillbaka.
Åh ja när man varit på samma ställe förstår jag att det känns lite läskigt men ändå kul med nya utmaningar,

4 Evahle - mammalivet och psykisk hälsa:

skriven

Skulle så gärna vilja besöka Gotland någon gång. Det är verkligen så viktigt med sömn och vatten. Jag måste bli bättre på att dricka vatten faktiskt

5 ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★:

skriven

Åh uppsägning, förstår att det är känslor i den saken. Någonstans så är det ett rejält avslut för en, speciellt tänker jag för dig som jobbat där så länge. Helt naturligt så blir man nog väldigt vemodig vid något sådant. Det kan inte vara det som lite tynger dig också? Jag tänker i kombination med att du ändå har många bollar i luften? Du har din pilates, fotbollen, jobbet som uska på nytt jobb och så uppsägning utöver det dina studier? Det är mycket för huvudet att hålla koll på <3.

Svar: Jo, så kan det säkert vara. Jag saknar ju kollegorna som jag hade där. På grund av corona är det ju inte så lätt att ses heller. :-(
Hanna

6 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Så skönt att du känner dig som en ny människa efter sömn och en massa vatten! Ibland är det de lilla som krävs! Kul att domarutbildningen var så rolig och att serierna är i full gång nu 😍

7 Snabela:

skriven

Förstår att det är skrämmande att säga upp sig från en tjänst. Men ibland så är det bra att lägga vissa saker bakom sig och titta framåt istället för att titta bakåt. Men hoppas att framtiden har mycket gott att ge dig.

8 Madde:

skriven

Har du några andra planer på vad du ska göra nu när du sagt upp dig? Det har ju hänt en hel del för dig den sista tiden. Så många som varit på gotland i år. Jag har aldrig varit där, men låter helt klart som om det får bli en sådan tur nästa semester.

Svar: I april började jag ett nytt jobb på sjukhuset, där jag jobbar nu. Jag tog tjänstledigt från mitt jobb på ett sjukhem i stan och det är från den tjänsten jag sagt upp mig.
Hanna

Kommentera här: