Jag har min grund

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott. Jag var så galet trött igår, kände mig helt slut och trots att jag åt massor var jag fortfarande hungrig. Jaja, ny dag idag.
Mitt pilatespass som jag hittade på till igår blev riktigt utmanande, även för mig som ska prata samtidigt, haha. Deltagarna fick verkligen svettas och en av deltagarna som tyckte att det var lite lätt förra gången fick en rejäl utmaning. Så det var kul! Det här passet kommer jag köra vidare på med vissa variationer men jag har en grym grund att stå på för de som börjar bli lite mer vana vid pilates nu. Jag tror faktiskt att jag kommer ha träningsvärk i helgen. Särskilt i mina baksida lår.
Dagens planer är plugga på förmiddagen, har fått två nya uppgifter som jag ser fram mot att bita tag i. Särskilt det ena ämnet är tungt: suicid men också intressant att få lära mig mer om att hantera sådana situationer.
I eftermiddag ska vi åka till mina föräldrar och fira min pappa som fyller år på lördag. Då är frågan vad jag ska äta för någon godsak istället för tårta. Fuska eller inte fuska, det är frågan. Fast då får jag ont i magen igen och det är det inte värt! Vad ska du göra idag?
1 Freja:

skriven

Men vad kul att passet kändes bra! Kör på ba! Hoppas det går bra med plugget, förstår att det är ett tungt ämne. Men så viktigt att prata om!

2 Pärla:

skriven

Skönt att det blev så lyckat, tror säkert dina pass är väldigt utmanande och spännande!
Hoppas du hittar på något lämpligt att äta.
Jag har än så länge inga planer för dagen.

3 Jennysvardag:

skriven

Vad roligt att passet blev så utmanade. Kan tänka mig att ni alla kommer få träningsvärk. Det bästa är ju att inte fuska om man kan stå emot 🙈

4 Elisa:

skriven

Jag har också varit så trött och hoppas det blir bättre nu när det vankas helg. Kul att du hittat dig en grund, det blir väl roligare kan jag tänka att ha något bra som går att variera utan att behöva hitta på helt nytt hela tiden. :)
Kul att fira lite födelsedag idag :D För mig blir det jobb och sen bio!

5 GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

skriven

Åh, så fint på översta bilde :D Älskar!

6 Therese:

skriven

Lycka till med pluggandet och plugga inte ihjäl dig bara =). Kul pilates klass du hade igår och va bra att det blev en utmaning för er alla =)

7 Sandra:

skriven

Vilket bra tänk du har, jag fuskar utan att tänka mig för och sen sitter jag där med ordentlig magknip och undrar varför, sen nästa gång gör jag lika igen...jag menar hur dum får man vara 😂
Härligt att pilates kurserna går så bra ❤

Svar: Jag har också gjort så men nu landat i tanken att det inte är värt det.
Hanna

8 Fröken Rödlök:

skriven

Vad roligt att du kör olika pass för att deltagarna skall få variationen, det tror jag gör att de gärna fortsätter komma och träna med dig =)

9 sofia:

skriven

Underbart med lite utmaning! Det verkar verkligen så roligt att pyssla med det du gör, önskar så att jag också kunde vara med på dina lektioner :)

10 Emelie:

skriven

Förstår att ämnet är intressant men så tungt att läsa om det. Mysigt med födelsedagsfirande, det blir det här hemma också! 😊

11 Michaela :

skriven

Låter underbart med ett pass som var en utmaning ❤️

12 amanda:

skriven

hoppas det har gott bra med pluggandet :) mysiga kuddar du hade

13 Marie:

skriven

Oh vad bra att göra ett svettigt pass som även utmanar dig =D

14 Therese:

skriven

Vad mysigt att fira födelsedag! Jag ska checka ut tidigt från jobbet och gå på spa med en kompis som är hemma och hälsar på

15 Moa:

skriven

Ibland har jag med såna dagar när jag är supertrött!

16 Matilda Berlin:

skriven

Hoppas verkligen att plugget går bra hjärtat! Och hoppas du får en FANTASTISK Fredag <3

17 Daisy:

skriven

Hoppas pluggandet går bra , ej värt att få magont :( idag vil upp sig lite

18 Carolina cuevas:

skriven

vad roligt att hon som tyckte att förra passet var lätt fick en utmagning denna gången.Om du får ont i magen så tycker jag att du ska avstå tårtan 💞

Kommentera här: