En pilatesteaser

Godmorgon måndag! Uppe med tuppen som vanligt. Skönt med egentid. Jag sitter här vid datorn och försöker samtidigt hitta ny musik till mitt corefusion-pass ikväll. Just nu lyssnar jag på Enya, bra avslappningsmusik måste jag säga.
Du som följer mig på instagram (@hannafialotta) har redan sett det här klippet nedan. Jag visar iallafall hur man kan bygga upp styrka till en full teaser med pilatesringen.
Filmen är på snabbspolning för att få plats på Instagrams en minut.
För några år sedan var det här min favoritövning. Den utmanar höftböjare, magen, balans och om man lyfter upp i ryggen så får man även med ryggsträckarna. En utmaning för hela kroppen med andra ord i samma övning. Hur bra är inte det!
 
1 Pärla:

skriven

Blir så impad av dig, hela tiden! Innan hade jag en skev bild av pilates men tack vare dig har jag lärt mig massor, som att man kan bygga upp en otrolig styrka. Du är inspirerande!

2 Jennysvardag :

skriven

Vilka bra tips på bra pelatesövningar. Kan tänka mig att dom övningarna var dina favoriter. Jag hoppas att du hittar bra musik för ditt pass till i kväll.

3 Daisy:

skriven

Här är man också uppe med tuppen :) kul att du visar tips för dom som gör såna övningar :)

4 Moa Larsson:

skriven

Jag har tänkt på det förut, och kom och tänka på det nu igen när du skrev att du var uppe tidigt. Att du valt att exludera tiden från dina blogginlägg, publiceringstid alltså. Det enda jag hittar är datum och rubrik, eller är det jag som är blind? Kul att vara tillbaka här inne igen och se att du fortfarande håller på med din träningspepp. Jag måste verkligen prova den där ringen ❤️

Svar: I den design jag valt att ha på bloggen så är inte klockslaget med. Det är bara datum som syns men inte tiden. :-)
Hanna

5 Madde :

skriven

Ser ju så enkelt ut, men vet att det känns efteråt. Det enkla är oftast det bästa.

6 Trollkatt:

skriven

Intressant övning, funderar på om man kan nyttja annat än en ring...något man kanske har i sitt hem ;-D. Balans och att stärka höft vore kanon för mig, både höfter och knän "vobblar" på mig vid vissa övningar när man ska vara stabil. Så denna övning kanske vore en smart sak att testa.

Svar: Du kan göra samma sak utan ring. :-) Att höft och knän vobblar, tänk mycket mage som supportar. :-) Tänk också på att aktivera hela benet, ända från rumpa ut till tårna.
Hanna

7 Anna :

skriven

Dessa övningarna ska jag göra när jag kommer hem! Tack😊 och håller med dig angående enya, det är musik jag brukar ha när jag ska sova!

8 Lillan Kind:

skriven

Vilken bra övning du delar med dig av!😃 Jag älskar när det är enkelt att träna, dvs sånt som man inte måste åka nånstans för att göra, och som man inte behöver en massa utrustning för att göra. Det är dessutom bra att filmen är så kort, för då hinner man titta direkt. Längre filmer blir det lätt att jag tänker att jag ska titta på senare, och så glöms det bort. Ha en fortsatt toppenhärlig måndag, och hoppas att du hittade bra musik till kvällens pass!😃

9 Elisabeth:

skriven

Älskar dina inlägg för du inspirerar. Jag får själv en sådan lust att börja.

10 Therese:

skriven

Vilken intressant övning och vad duktig du är som gör övningar varje dag =)

11 sofia:

skriven

Jag älskar att man verkligen ser hur mycket du älskar att träna, din glädje smittar av sig. Roligt med en ny träningsvideo, uppskattar jag alltid :)

12 Johanna:

skriven

Detta låter ju som nögot för mig :D har alltid tänkt på att börja med avslappnings övningar men aldrig kommit till skott !

13 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Vilket härligt pass :). Jag älskar Enya jag hade en period när jag lyssnade på henne om och om igen :)

14 Matilda Berlin:

skriven

Nej vad spännande med att använda en ring! Har faktiskt aldrig sett det innan! Så bra ju =) Kram finaste <3

15 Sandrq:

skriven

Vilka bra övningar du visar upp som vanligt ❤

16 Liselotte Johansson:

skriven

Jag har länge tänkt skaffa mig en pilatesring. Jag får ta och göra det.

Kommentera här: