Grym känsla i kroppen

Igår kväll var det dags för spinning igen, jag och Rickard åkte för att vara med på Sofias pass. Jag har varit i från i två veckor på grund av sjukdom. Det var grymt kul att vara tillbaka i spinningsalen igen. Först när vi körde igång så kände jag lite att jag inte ville. Mest berodde det på min hemska träningsvärk som jag hade efter grit styrka passet. Men kroppen kom igång och Sofia är så bra på att peppa. Vi körde fyraminutersintervaller med korta sträckor av maxfart. Det var ett bra pass.
När vi kom hem så åt vi kvällsmat och sedan var det lite med barnen innan de kom till ro och somnade i sina sängar.
Jag förberedde även dagens lunch: lax. citronskivor, spenat, kokosmölk, smör, salt och peppar. Jag valde bort citronpepparn då den innehåller socker. Keto innebär NOLL socker. Hur mår jag då så här efter tre dagar med nära noll i kolhydratintag. Jo, jag mår super. Känner mig pigg, eller idag vill jag helst sova men det beror inte på kosten utan att jag lägger mig för sent. Jag är inte hungrig och känner konstigt nog heller inget sug efter sött. Min krånglande mage sköter sig och nu funderar jag över om jag kommer få en dipp senare i veckan. Men just nu njuter jag av att det känns så bra.
1 Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv :

skriven

Härligt och bra jobbat att du tog dig iväg till spinningen trots känslan att du inte ville och pga träningsvärken sen innan! 👏🏼
Det är så lätt att komma på ursäkter och hamna i soffan annars! Och lunchen ser supersmarrig ut 😍

2 Moa Hansson :

skriven

Skönt att du mår såå bra :)

3 Sandra:

skriven

Jag mår också bättre av keto kost, även om jag fuskade igår pga sjukdom. När jag är sjuk så är jag inte sugen på något annat än rostat brös och då fick det bli så.

4 Jennysvardag:

skriven

Så härligt att du är tillbaka med träningen. Kan tänka mig att du du har träningsvärk. Skönt att din mage sköter sig nu

5 Pärla:

skriven

Så skönt när det väl är gjort! Grymt kämpat. Skönt att du sluppit sötsuget med, det är ju annars döden.

6 Matilda Berlin:

skriven

Heja heja dig! Så himla grym!! Och så galet gott det såg ut!! STOR KRAM hjärtat <33

7 Moa Larsson:

skriven

Men alltså, jaa! Älskar peppiga träningsbilder, speciellt på de som tränar i grupp. Påminner mig om tiden då jag jobbade på ett gym i Stockholm som receptionist och fick vare kamerakvinna och ta såhär peppiga bilder på svettiga men glada medlemmar. Maten låter för övrigt helt fantastisk! ❤️

8 Ariella :

skriven

Hej
Vilken härligt pass. När jag kunde träna så gick jag regelbundet på spinning. Keto lät intressant för mig också. Är sockerberoende.

9 Mösstanten:

skriven

roligt att det går så bra med keton.

10 Sarah:

skriven

Spinning verkar roligt :) Jag har aldrig testat det :P

11 Emma Engström:

skriven

Heja heja, man blir så peppad av att kika in hos dig! :D <3

12 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Så gott det låter sedan så bra jobbat av dig. Man mår ju oftast mycket bättre av socker. Åt LCHF för några år sedan och minns hur skönt det var att slippa sötsuget. Kanske skulle dra igång det igen i light format :)

13 Johanna:

skriven

Ååh vad god laxen såg ut!! Du är ju verkligen grym, cardioqueen <3 Jag har tvärt emot du börjat äta mer kolhydrater och känner mig mycket bättre på det. Spännande hur kropparna är så annorlunda och klarar så olika. Kram <3

14 Lillan Kind :

skriven

Så skönt för dig att du kunde komma igång med spinningen igen, och att passet var bra!😊 Två veckor är ju ett tag att vara sjuk. Vilken enorm lycka att inte känna något sötsug!😆 Det skulle jag vilja slippa. Men det går skapligt nu, för det har varit värre.

Svar: Jag var inte sjuk i två veckor utan två veckor är uppehållet från bodypump. :-) Det kommer säkert komma bakslag med kosten när min kolhydratreserv tar slut men så länge njuter jag av energin jag känner.
Hanna

15 ellie:

skriven

Jag blir så peppad på att träna när jag läser din blogg! Lunchen ser sååå god ut <3

16 Mirre - Sweetwords:

skriven

SKönt att det känns bra med nya kosten och najs att få träna igen

17 Sara Stödberg:

skriven

Men hur grym var du inte nu då? Spinningpass så där efter sjukdom och med ändrad kost? Kan bara tänka mig hur lyckohormonerna belönade dig efteråt -bra jobbat!

18 Lexochlogan :

skriven

Spinning är ju så himla kul men det var flera årsedan jag var på ett pass.
Blir ju så sugen på att gå ett pass nu 🙈 du inspirerar

19 Kamilla:

skriven

Spinning har jag hört mycket gott om. Att det ska vara riktigt roligt och att man blir sjukt taggad av varandra.

Kommentera här: