Tre favoriter

Idag tänkte jag tipsa om mina julfavorit-skivor. Två är gamla favoriter som jag haft i hundra år (😜) och den vänstra med Sonja är ny. Alla skivorna bjuder på mjuka stämningsfulla sånger som för mig bjuder upp till riktig julstämning. De dära klassikerna som är med på nästan varenda skiva men alltid blir olika beroende på vem som sjunger sången.
På Sonja, Shirley och Sannas skiva hittar du bland annat pie jesu, jul jul strålande jul, tänd ett ljus och ett gäng egenskrivna låtar. Fint och stämningsfullt!
Carola bjuder bland annat på oh helga natt, himmelen i min famn, en stjärna lyser så klar och så little drummer boy. Den här skivan är det lite mer drag i i jämförelse med vår jul med Sonja, Shirley och Sanna.
Sonjas "Jul" bjuder dig på en duett med Åsa Jinder där hon spelar nyckelharpa, klassiska julsånger och så någon egenskriven pärla. Det är helt underbara skivor alla tre.
Favoritjullåtar: Triads tänd ett ljus och Wham`s last christmas.
Värsta jullåten: Mer jul med Adolphsson och Falk. Samtidigt är det inte jul utan att höra den på radion.
Jullåten som jag älskar att sjunga: oh helga natt och så tänd ett ljus i duett med Rickard.
 
1 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Så roligt att läsa, jag inser så lätt att just det här med jullåtar inte helt får mig lika berörd som andra? Eller liksom jag tycks aldrig komma på vilken jag ogillar eller gillar. Förstår inte varför? Jag tycker om julmusik men det är inte som att jag tycks bli lika så där "favoriter" som alla andra :). Ska ta och kolla om dina finns på Spotify så kanske jag också faller för något :).

2 Yela:

skriven

Måste säga att jag nu för tiden inte lyssnar på julmusik men gjorde mycket som yngre! Men lyssnar iallafall på julafton 🤗 Håller verkligen med dig om tänd ett ljus, den är så himla fin! Har alltid varit min favorit också ☺️

3 Ullie:

skriven

Aaron nevill gillar ja hans julskiva trots en är gammal och chris rea riving in for christmas

4 Annica:

skriven

Vilka härliga artister du bjuder på i inlägget. Själv älskar jag Carola och inte bara för hennes låtar utan även för hennes personlighet och hennes... go.

Kommentera här: