Julmysigt i mitt kök

Här sitter jag nu i mörkret i vårt kök. En del av julen är framplockad, kan inte fatta att bara är en månad kvar till jul. Känns som det var sommar nyss och så är det redan vinter. Från ena dagen till den andra är det nu över fem minusgrader. Inte på dagen men så här på kvällen. Galet ju, hur fort det går.
Ida blev helt till sig i trasorna när jag berättade att jag köpt pepparkaksdeg. Så vi hade en mysig eftermiddag där vi bakade och lyssnade på julsånger.
Haha, måste berätta. Eller ska inte skratta egentligen för det kunde ju gått illa.🙈 Sista plåten med pepparkakor stod inne i ugnen och så glömmer jag bort att jag har den där och börjar fixa med julsakerna som Rickard plockat fram istället
Jag kommer på plåten när jag går in i köket för att ställa fram adventsljusstaken i fönstret. Kakorna var kolsvarta men som tur var så gick inte brandlarmet. Det är direktkopplat till Sector Alarm och ljudvolymen är öronbedövande. Ingen risk att missa det med andra ord. Skönt att jag kom i tid....
Började med dubbla brallor och dubbla långärmade tröjor. Det är kallt i vårt hus.
Men inte när man bakar, då blir det snabbt varmt. Tightsen är nya och supersköna. De var billiga också, bara 299 på Intersport. Kap!
Jag bor bokstavligen i min tröja från NIKE. Just den här modellen är slut men HÄR (Adlink) finns en annan variant. Så skön och så värd pengarna fast den var lite dyrare.

Kommentera här: