Ett majsbröd

Jag älskar mackor. Särskilt nybakade med smör och ost på! Jag letar alltid efter nya recept och idag när jag var på Maxi köpte jag majsmjöl. Med hjälp av google hittade jag ett recept på majsbröd som jag kände direkt att jag skulle testa. Det är enkelt att baka. Går på ett kick att slänga ihop ingredienserna och sedan tar det inte många minuter i ugnen. Mitt bröd ser inte ut som i ursprungsreceptet, men vem bryr sig. Gott var det. Här kommer receptet som jag hittade HÄR.

2 dl majsmjöl
2 dl rismjöl eller glutenfri mjölmix
2 tsk psylliumhusk
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
2 dl filmjölk
3/4 dl rapsolja
2 ägg
Smör och majsmjöl till formen
2 dl rismjöl eller glutenfri mjölmix
2 tsk psylliumhusk
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
2 dl filmjölk
3/4 dl rapsolja
2 ägg
Smör och majsmjöl till formen

Blanda ihop ingredienserna i den ordning de står i receptet. Smöra och mjöla sedan formen, ca 18 centimeter i diameter och häll sedan smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. Ät och njut!
skriven
Men så gott detta såg ut ,måste prova att baka denna ,kram