Intervaller

Vad skönt det är att vara igång igen med löpträningen igen. För en stund sedan rev jag av ett gäng snabba intervaller. Jag var så sugen på att springa snabbt. Som alltid är uppvärmningen seg. Det är något som jag verkligen inte tycker om med löpträning eftersom det tar en stund innan jag kommer igång. Skulle jag lyssna på mig själv då skulle det inte bli många löppass gjorda. Alls över huvudet taget..... Men passet gick riktigt bra. De här senaste passen har verkligen gjort underverk för mitt mående. Som jag behöver löpningen, ja träning över huvudet taget för att må bra. En faktor som gör mycket för motivationen. Nu sitter jag i soffan med Rickard och barnen och tittar på en Disneyfilm. Vi ska även äta lite godis. Det blir en mysig fredagskväll!
PS: Bilden är helt orelaterad till inlägget. Men jag kände mig så fin i min lila ögonskugga och tyckte att inlägget behövde en bild. DS
1 Netti Starby:

skriven

Vad härligt och bra jobbat! Kramis

2 Maria:

skriven

Vad kul att du kommit igång med din löpträning :) Själv så kan jag inte springa alls längre, får nöja mig med promenader som motion :)

Svar: Vad trist men skönt att kunna gå promenader iallafall. :-)
Hanna

3 sara:

skriven

så skönt när man har kommit igång med träningen! :) GLAD PÅSK!

Svar: Det är underbart! :-D
Hanna

4 Sara Ekman:

skriven

Vad härligt! :) Jag måste bli av med min hosta från förra veckans förkylning, sedan ska jag komma igång med träningen igen! :)

Svar: Hoppas att hostan går över fort.
Hanna

Kommentera här: