Ledig helg

Härligt med fredag och helg och jag är nämligen ledig! Jag hade ett kort pass mellan 7:30-13 och på nya avdelningen finns det alltid saker att göra. Inte för att vi inte jobbade på min gamla avdelning men det är mycket mer omvårdnad.  :) Imorgon ska jag till Motala och döma division fem. Det ser jag verkligen fram mot.
Inte den nyttigaste uppladdningen men den här Nocco´n är bara så god. Du vet de där gröna och rosa melongodisarna? Exakt som det godiset smakar Noccon. Dumt att den är så god. Men jag tar den bara inför matcher när jag känner mig lite trött i huvudet. Till exempel när jag jobbat och sovit dåligt. Som i natt. Somnade först efter midnatt.
Ikväll bar det av till Åtvidaberg för att döma match. Det är första gången i år som jag dömer på Kopparvallen och jag gillar verkligen att vara här.
Taggad tjej inför matchen! Jag kan inte riktigt ta in att årets fotbollssäsong snart är slut. 6-7 oktober är det sista matcherna i division fyra och fem. Säsongen känns alltid så lång där i början när jag fått första matcherna. I år har jag verkligen presterat som domare så det måste jag hålla i ända in i det sista.
1 Emma Engström:

skriven

Bästa NOCCO smaken!! :D Älskar den!

Svar: Den är hur god som helst! Men jag köper den bara ibland. Vill inte bli beroende. :-)
Hanna

2 Mösstanten:

skriven

Trevlig helg och hoppas att matchen gick bra!

Svar: Tack så mycket, det gjorde den! :-)
Hanna

3 Kameratrollet:

skriven

Aldrig testat Nocco. Tror jag t.o.m. såg den för första gång nu i sommar. Kollade upp den och såg att den innehåller vitamin D, så ska man testa får man väl vara beredd med en antihistamintablett ;)

Svar: Är du allergisk mot D-vitamin?? Aldrig hört talas om... 🙂
Hanna

Kommentera här: