Racereport: Höstfemman 2017

Det här med att ta det lugnt är inte riktigt min melodi. Igår sprang jag, Rickard och Marcus Höstfemman i Åby. Ett lopp som vi försöker springa varje år. Förra året missade vi det. Jag tror att jag jobbade eller så dömde vi fotboll. Minns ej. Vi åkte dit ungefär en timme innan start för att hinna hämta ut nummerlappar, värma upp. Vi brukar alltid gå en bit av banan som uppvärmning.
Har du sprungit det här loppet någon gång? Banan är lätt en av Östergötlands tuffaste. Det är backe upp och backe ner och sällan riktigt plant, några 20 meter här och där bara. Hackefors ligger i lä, hehe. Starten gick och jag och brorsan höll jämna steg de första hundra meterna, sedan sprang han iväg. Varje år funderar jag över varför jag utsätter mig för det här loppet. Det är fem kilometer hårt jobb. Extra hårt idag efter alla helgens matcher. I år sprang jag långsammare än vad jag brukar men känslan under loppet var bra. Det kändes inte långsamt så jag är lite sur över att känslan i kroppen inte stämmer med sluttiden. På tävling kan jag inte mysjogga utan det är så bra resultat som möjligt gäller. Men jag ska vara nöjd, särskilt med tanke på förutsättningarna.
Mina snygga tights med fjärilar. Från HM och lätt favoriten.
 
 
1 Alice Lindström:

skriven

Bra jobbat!

Svar: Tack!!
Hanna

2 Angelica:

skriven

Har aldrig sprungit det själv, men har för mig att min faster & hennes son brukar göra det :)

Svar: Aha, vad roligt. :-)
Hanna

3 Maria:

skriven

Bra jobbat! Jag vet inte om jag ens skulle klara mig runt bara av att gå efter din beskrivning av banan. Har nämligen kol och uppförsbackar och trappor är inte längre min melodi. Men i veckan ska jag om vädret tillåter ta mig till ett av stadens motionsspår som är ganska så tufft och ge mig på 5-kilometaren där. Det är för mig tuffa backar att ta sig upp för där.

Svar: Usch, kol är ingen rolig sjukdom. Då förstår jag hur du har det. Hoppas att du kommer iväg på din runda.
Hanna

4 Netti Starby:

skriven

Vad roligt och bra jobbat! :-D Kramis

Svar: Tack! Det var riktigt roligt. :-) Kram
Hanna

5 Felicia:

skriven

häärligt

6 Marcus:

skriven

Härligt Hanna. :D Jag känner mig elak att jag inte höll jämna steg med dig hela loppet, men jag har så förtvivlat svårt att hålla ett lågt tempo. :(

Svar: Nu får du inte mobba mitt tempo. :-(
Hanna

7 Pia E:

skriven

Du fick mig att gå ut o springa. Först mötte jag grannen som skulle ut. Sen läste jag ditt inlägg. O nu har jag motionerat i en timme. Tack!!

Svar: Men vad glad jag blir. Tack för att du skriver och berättar. :-)
Hanna

8 hopihopi:

skriven

Jag har aldrig faktiskt sprungit ett fem kilometers lopp. Korta distanser är inte riktigt min grej, känner mig mer seg och uthållig än explosiv och snabb. Men kanske nästa år, bara för att testa på den distansen också

Svar: Nej det är olika det där. Jag skulle verkligen vilja ge mig ut och springa riktiga långdistanser. Svårt att få tid till det bara....
Hanna

9 Jennifer:

skriven

Åh vad kul, bra jobbat :D

Svar: Tack! :-) Jag trivs verkligen med att springa lopp.
Hanna

10 Pauline Hurtig:

skriven

härligt!

11 Ingmarie:

skriven

Härligt med bra känsla! jag skulle dock tokdö om jag bara gått som uppvärmning. :-O Starkt!

Svar: Några löpsteg tog jag också. Men det är svårt att värma upp där. Det är antlngen uppför eller nerför. :-)
Hanna

12 Bland kastruller och vinglas:

skriven

Bra jobbat!! Just nu är jag slö i löparspåret och måste sätta fart på mig igen. Jag tycker det är enklare när man har ett lopp framför sig. I somras tog jag mig igenom Midnattsloppet och nu i höstas Kalkbrottsloppets 5 km i Malmö, det var tufft!
Kul att du tittade in till oss
Kram Kajsa

13 Anna:

skriven

Härligt med höstlopp. Bra jobbat!

14 Linnea:

skriven

Bra jobbat

Kommentera här: