Hanna

Jag vill vara min bästa vän
 "Jag läste ett så bra inlägg hos Isabella och även
kommentarerna. Det handlade om att sätta gränser för sig själv i relation till andra. Framförallt att inte ställa upp på saker som man verkligen inte vill göra och att inte acceptera att bli illa behandlad utan att verkligen våga sätta ner foten. Att inse sitt eget värde och att våga vara den man är. "
Det här inlägget började jag på redan i januari men av någon anledning skrev jag det aldrig färdigt. Jag är inne i en period av negativa tankemönster och den jag är elak mot är mig själv. Jag ser ner på mig själv, letar fel på allt jag gör och jag är bara så trött på det.  Det är inte första gången jag skriver om dessa tankar. Men som tur är så går det i perioder. Kanske att jag tar bort inlägget eller så får det vara kvar. Jag kände iallafall att jag behövde få ner mina tankar. Jag vill verkligen vara min egen bästa vän. Så stöttande och peppade jag är mot andra vill jag också vara mot mig själv och jag måste verkligen sluta med att att nedvärdera mig själv.  Den enda som mår dåligt av det är ju jag själv. Ingen annan. Jag s•k•a bli min egen bästa vän!
birgitmaria

Klokt! Men skitsvårt! Jag är oxå mkt hårdare med mig själv än andra... ganska korkat egentligen. Bra inlägg, tål verkligen att tänkas på!

mittgodastefinaste

Tänkvärt,

önskar dig en fin sommarvecka

Kram Jenny

Käthe

Superviktigt ämne!!

GoForFit

Klokt inlägg :*

sv: Tack så mycket! Ja, men visst?! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress