Januariutmaningen dag 8 och 9

Vad gillar jag mest med mig själv?
Det här tyckte jag var en svår fråga att svara på. Inte för att jag inte vet utan snarare för att tänker att det blir för "skrytigt". Men jag är en väldigt snäll person som verkligen försöker tänkte på att bemöta andra så som jag själv vill att andra ska vara mot mig. Jag vill inte vara den som det snackas om så därför vill inte jag heller prata om andra. Men visst ibland kan det hoppa grodor och när det gör det så försöker jag alltid tänka på om det är något som jag kan säga direkt till personen eller inte.
Annat jag gillar är min envishet och inte ger upp trots motgångar. När jag väl bestämt mig för en sak så håller jag fast vid det. Jag tycker om att jag kommit så långt inom fotbollen trots kassa förutsättningar. Jag älskar min förmåga att pressa mig hårt under träningspass. Det är bara att pressa över gränserna som ger något i längden och som gör mig starkare.Jag gillar även att jag är bra på mitt jobb som undersköterska, att jag har ett bra bemötande. Sen om vi ska prata lite yta så tycker jag om mitt ansikte, särskilt mina kindben och mina ögon.
Vad inspirerar mig?
Det här har jag redan skrivit om under dag sex där det handlade om förebilder. Jag tar mycket inspiration från sociala medier. Från sociala medier får jag déer på träningsövningar, god mat och så vidare. Att vara ute i vackert väder gör mig också inspirerad, till exempel att vara ute mer, att vara mer här och nu och verkligen njuta.
Det här är en del av Victorias januariutmaning. För att läsa mer - Klicka HÄR.

Kommentera här: