Januariutmaningen dag 6 och 7

 Vem är min förebild i livet just nu?
Jag har ingen person som jag känner är min förebild, inte i vardagen. Jag tycker det är svårt att inspireras av personer i min närhet utan att samtidigt känna ett styng av mindervärdes-känslor.  Personer som har det där lilla extra som jag ibland kan känna mig sotis på. De kanske är lite extra roliga eller att de gör något annat bra. Att jag också får människor att skratta och också gör saker bra räknas inte riktigt... För alla andra är ju bättre än mig...
Pratar vi träning däremot, där har jag många förebilder och listan kan göras lång. Alla grymma tjejer och killar som jag följer via bloggar och instagram inspirerar mig dagligen. Många blir stressade och känner sig hälsohetsade av alla träningsselfies men inte jag. Jag följer i stort sett bara träningskonton förutom de som jag känner. Jag kan snarare ibland bli stressad av alla perfekta hem som visas upp för vårt hem är så långt från ett inredningsmagasin man kan komma. 
Instagram
@nancycastiglione Hon var den första följaren jag fick när jag hashtaggade pilates. Hon är grym, den alltid leende pilatesinstruktören och som verkligen får mig att pressa mina gränser.
@russopilates - Hon är min instagramvän som jag fick upp ögonen för i hennes matworkchallenges. Gissa lyckan när hon började följa mig.
@cotronepilates Susannah Cotrone är med i de första pilatesfilmerna som jag tränade till.
@laurabpilates
@ptlise - Sist men absolut inte minst - Lise som är helt suverän!
Bloggare:
Emma Hällbacka - För att hon är en smart tjej, skriver riktigt bra blogginlägg. Men framförallt för att hon tränar för att framöver kunna springa ett marathon. Hur grymt är inte det?
Men Mia - En tjej som springer på tider som jag bara just nu kan drömma om. Jag gillar hennes sätt att skriva och blir superinspirerad av hennes driv.
Ida Warg - För att hon alltid fokuserar på rätt saker i sina råd till sina läsare. Det är alltid fokus på hälsa, att må bra och att vara vän med kroppen.
Det här var bara en handfull av de som jag ser som förebilder inom träning. Listan kan göras ännu längre.
Vilken tid i livet har varit min bästa så här långt?
Att vara trettio+ är min bästa tid. Jag känner mig tryggare i mig själv, jag har mer livserfarenhet och vågar stå upp för mig själv på ett annat sätt än när jag var tjugoåring. Att fylla tjugofem var riktigt jobbigt. Jag hade min sämsta tid då. Jag var så osäker och otrygg och jag vågade inte lita på mig själv. Men om jag ska säga en bestämt period så skulle jag säga att det senaste halvåret har varit min bästa tid hittills. Det har varit lärorikt, omtumlande och personligt utvecklande. Jag har lärt mig enormt mycket om mig själv och jag känner verkligen hur mycket bättre jag mår.
Detta är en del av Victorias januariutmaning. För att läsa mer - klicka HÄR.
1 Lena - gott för själen:

skriven

Ja, visst är det härligt att ha en massa inspirerande Instagrammare och bloggare att följa! Men du, släng de där mindervärdestankarna åt skogen! Det är bara energikrävande!

Haha, pilates i snön i högklackat! Man ska vara lite galen ibland!

God fortsättning efter alla helger förresten!

Kram Lena

Svar: Ja, jag vet. Det är så dumt att nedvärdera mig själv.... God fortsättning!
Hanna

2 Lisa:

skriven

Jag kan känna igen mig i att bli avundsjuk på de som man själv tycker är "bättre" i ens närhet istället för att bli inspirerad av dem. Första steget till att bli av med den där dumma avundsjukan är ju att känna igen den! :) Sen brukar jag tänka att jag har ingen aning om hur den här personen egentligen har det, och då försvinner oftast missunnsamheten. Eller ibland iaf ;) Har du tips på hur man blir av med avundsjuks-mindervärdeskomplex-grejen? :) Nu ska jag kolla på resten av Januariutmaningen - inspirerande! Kram Lisa

Svar: Tyvärr har jag inga tips mer än att när dessa tankar kommer bara tvinga mig själv att inte tänka på det och fokusera på annat. Fungerar bra ibland och mindre bra andra dagar. Kram
Hanna

Kommentera här: