Hello booty

Här ska ni få tips på en övning som kommer bränna bra i rumpan.  Den ser simpel ut men låt er inte luras av mitt glada leende, hehe.
Börja med att ligga på golvet på sidan i fosterställning. Spänn rumpan, spänn powerhouse. Lyft upp båda benen från mattan (som andra bilden) och öppna upp från knät så benen får formen av en diamant. Håll kvar ett ögonblick och gå tillbaka till utgångsläget utan att sänka undre foten. Gör övningen tjugo gånger och byt sedan ben. Detta kan med fördel göras tre gånger i veckan.
Vill du så kan du även göra som beskrivet ovan men sträck ut benet utan att sänka nedre benet. Om ni vill så kan jag lägga ut samma övning i rörlig bild också. Bara hojta till.

Uppdaterat 17:45: Nu finns ett klipp på instagram @hannafialotta
1 Karolina Nilsson Grenabo:

skriven

Lite kul, gjorde de två översta övningarna idag alltså innan jag sett ditt inlägg och tänkte just på det att det inte är så lätt som det ser ut (sen har jag grymt svårt att få ordentlig kontakt med gluteusmusklerna) ska ge mig på att testa den tredje varianten som du visar för den har jag aldrig kört. Ha en fortsatt trevlig helg!

Svar: Haha, vad roligt att du gjorde dem tidigare idag. Det är så lustigt hur det kan tajma ibland. Övningarna är superbra. :-) Tack detsamma.
Hanna

Kommentera här: