Vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra

Det här inlägget tänkte jag skriva redan i tisdags efter den inspirerande kvällen med Caroline och Marcus. Lite annat har kommit emellan så jag skriver det nu istället. Jag fick så mycket inspiration och tankar efter den här kvällen. Inspiration att ta fram den dag det känns jobbigt och motigt och inget fungerar.
Vad gör du när någon presenterar en möjlighet för dig, oavsett vad det handlar om? Jobb, resa, eller vad som helst. Säger du nej och tänker "det där är inget för mig", "jag har inte tid" eller ger du det en chans och lyssnar? Låter du fördomar styra eller tar du reda på så mycket som möjligt innan du bestämmer dig? Det är mycket intressant att fundera över, tycker jag.
Rädsla är ett stort hinder för många och jag tänker att rädsla ska inte få vara ett hinder för mig. Vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra. Har ni tänkt på det någon gång? När jag hörde det första gången tänkte jag att det är klart att det har. Varför inte liksom. Men jag har förstått det att vad andra tycker har verkligen inget med mig att göra. Vad andra tycker sätter inte begränsningarna för mig. Inte om jag inte låter det hända. Det är först när jag låter andras tankar bli mina tankar som det blir ett problem.
 
1 Johanna:

skriven

Fin du är!

2 Veronica Pettersson:

skriven

Grymt citat!

Sv: Ne, jag har fullt upp med bloggen :3

3 Åsa:

skriven

Åh, bra citat! Måste försöka komma ihåg det!

Svar: Det är ett riktigt bra citat! Det använder jag ofta.
Hanna

4 Anna:

skriven

Så sant! Jag måste bara påminna mig själv om det, då och då:)!

Svar: Jag också!
Hanna

5 Veronica Frostborn:

skriven

Det där är intressant ämne för det är så himla lätt att påverkas av vad andra tycker eller vad man tror att andra ska tycka. Nått jag själv insett håller tillbaks mig av någon anledning. Men det finns många bra knep och sätt att träna fokuset på. Personlig utveckling är så intressant och kul att jobba med för vi är kapabla till mer än vi tror med rätt inställning :D

Kommentera här: