Tio år sammanfattade i ett inlägg

 
 
Nästa år i mars fyller min blogg tio år. Därför tänkte jag att ni skulle få hänga med på en bloggresa. Min blogg skapades 18 mars 2007. Det är helt galet när jag tänker tillbaka att jag har haft min blogg så länge. Den har blivit som min lilla bebis som jag vårdar ömt. Jag funderar ibland på att flytta bloggen till egen domän och byta namn till samma som jag har till min webshop. Men hannafialotta är jag, det kan jag inte byta bort, inte än iallafall. Den tanken måste mogna.
Jag kommer ihåg mina allra första inlägg. Jag ville skriva om kläder och så ville jag inte lägga ut några bilder på barnen trots att jag inte ens hade 20 unika besökare om dagen. Jag läser mitt arkiv ibland och är glad över att så mycket är dokumenterat. Det är inte så många bilder kvar i bloggen  från den tiden vilket kanske är lika bra. Suddiga bilder tagna i spegel lite ovanför för att blixten inte skulle synas i spegeln... Smutsig spegel dessutom...
Alex, världens bästa Alex, hur underbart är inte det där leendet!  Kan inte fatta att han fyller tio år 11 januari. Det går alldeles för fort. 
Snygga bilder på mig.... Jag gillade verkligen den där klänningen och blev så ledsen när den gick sönder.
 
Två av mina allra första headers. Smycken barn och outfits var fokus under bloggens första år.
Eh, jag tror jag lämnar över illustrerandet till de som faktiskt kan. Men minns att jag hade väldigt roligt när jag gjorde bilden ovan.
Samuel och Alexander i Tinnerö eklandskap. En av mina favoritplatser här i stan.
Den kortkorta eran då jag alltid gick runt i högklackat och korta kjolar/klänningar. Undrar vad kollegorna på jobbet egentligen tänkte när jag kom in på morgnarna och kvällarna med mina höga klackar... Jag vill nog inte veta, hehe.
 
Tre resor till Gotland, 2010, 2013 och 2016. En ö som jag verkligen aldrig kommer tröttna på.
Ni fick följa med mig under graviditeten med Ida. Vi visste hela tiden att det var en liten flicka i magen men hade bestämt att inte berätta för någon. Det höll vi, jag berättade inte ens det för min mamma.
Ni har även fått följa med mig på en fotbollsresa utöver det vanliga. Inlägget om mitt fotbollsdömande är det inlägg som setts av flest människor. Svenska fotbollsförbundet och Smålands fotbollsförbund delade mitt inlägg på deras sidor och under de två dagarna så hade jag över 400 unika besökare på bloggen. HÄR kan ni läsa inlägget.
Under ett par år hade jag en webshop där jag sålde mina egendesignade smycken. Det gick verkligen inte bra och nu har jag avveklat företaget. Pärlorna finns dock kvar i gömmorna för jag tänker att det blir skoj för barnen att pyssla med framöver.
Jag har haft en brinnande passion för palliativ vård och gick en tvåårig utbildning för att bli specialistundersköterska inom området. Den passionen har nu övergått till pilates och att inspirera andra till hälsa och välmående.
Det är intressant att kunna titta tillbaka och se vad som egentligen hänt under årens lopp och hur jag förändrats.
 
 
 
1 birgitmaria:

skriven

Så roligt att läsa!
Jag har inte hängt med så länge, eftersom jag började blogga själv 2010 och då tänkte jag precis som du, inga bilder på barnen.... hmmm.. det har jag som övergett. Jag har kvar min "gamla" blogg, den nya är ju egentligen samma, men jag ville förnya lite, börja om. Men jag kan ju inte ta bort den andra, där ligger ju för mycket dokumenterat...

2 Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet:

skriven

Vad roligt med 10-års jubileum 😍🌸.

Svar; tusen tack 😘

3 Kollegan Hanna:

skriven

Vilket roligt inlägg!

4 GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

skriven

haha, underbar läsning! Vad du utvecklats - både fysiskt, men får även uppfattningen om att du utvecklats otroligt även på ett mentalt plan!

sv: Tack underbara du! ♡

Kommentera här: