Lycka i att se solen skina

Gissa lyckan igår när solen tittade fram på förmiddagen! Efter några dagar med regn var det välkommet. Jag njöt några minuter innan jag gick in igen för attt spela in ett pilatesprogram till en kund. Idag har jag träningsvärk i ryggen. Tekniken gör verkligen skillnaden! Om en stund ska jag till jobbet och jag funderar lite över vad jag ska äta till frukost. Blåbärskvarg med äpple och kanel kanske. Och nötter, ja så får det bli.
I tisdags var jag och Ida iväg i några timmar. Först lämnade vi en låneväska till Åsa där vi satt och snackade en stund. Ida fick sin favoritglass så hon var väldans nöjd med att sitta i mitt knä och äta den medan jag och Åsa snackade lite. Supermysigt! Efter vårt besök hos Åsa åkte vi vidare till Emma och hennes två döttrar E och S. Flickorna lekte mest själva och jag och Emma kunde prata och umgås. Det var en riktigt härlig tisdag!
 
1 Evanessè:

skriven

Jättehärliga bilder!

Jag tänkte på just det idag vid morgonpromenaden, att det finns gula, bruna och röda, och ibland en blandad kompott. Väldigt vackert :)

Svar: Det är hur vackert som helst tycker jag!
Hanna

2 elin stridh:

skriven

älskar alla dessa löv :D

3 Jeanette:

skriven

Så många vackra färger du fångat!

4 JUNITJEJ:

skriven

Så fint det är med höstlöv!

Kommentera här: