Uppdatering

Vad dålig jag blivit på att uppdatera bloggen, det hinns inte riktigt med. Helgen har bara sprungit förbi, det har varit matcher och så har jag jobbat så söndag måndag har jag knappt varit hemma. I lördags var jag ute och dömde fotboll, pojkar 17. Det kändes att jag inte varit ute och tränat löpning så mycket som jag velat men domarmässigt var jag bra. Spelare och ledare var nöjda. Det var så kul! Efter matchen åkte jag hem och åt lite mat och så tog jag och Rickard en promenad ute i skogen. Det var inte den mest njutbara promenaden då pollen i luften fick min näsa att börja rinna. Det skulle behöva komma ett riktigt ordentligt regnväder. Men det är alltid bra att gå av mig lite av matchstelheten.
I söndags hade jag match med två andra damdomare i Motala. Vi hade observatör i matchen och det är alltid kul att få feedback på det som man gör bra och det som behöver bli bättre. Likaså igår fick jag hastigt och lustigt hoppa in och assistera i herrar div 4 i Norrköping. Även där hade vi observatör. Det var en match där det fanns lite smått och gott av allt möjligt. Mycket utvecklande.
 
1 birgitmaria:

skriven

Jag hinner inte heller med bloggen som jag vill och jag hinner inte kommentera hos er andra som jag vill heller. Men snart är den här läsårsslutet över - puh! Kul att det gick så bra på dina matcher!

Svar: Jag är så nöjd med att det gick så bra. :-) Jag håller på att göra min absolut bästa fotbollssäsong. Nu får jag inte tappa det!
Hanna

Kommentera här: