En hortensia

Ja, jag vet att lappen sitter kvar. Ska ta bort den. :-)
Efter jobbet idag så hjälpte Samuel mig att filma en pilatesutmaning och sen gick jag och barnen ut i trädgården, rensa ogräs, bli utskälld av grannens hund (den tycker helt seriöst inte om mig. Blir helt galen varje gång han ser mig) och så vattna ordentligt. Vips var klockan kvart i fem och Rickard kommer upp yrvaken och ganska irriterad då jag glömt bort att Samuel skulle till sin biopappa och Alexander skulle på en klasskompis födelsedagskalas. Oups, så det kan bli. Men det blev bra ändå. Samuel kom iväg till S och Alexander hann i tid till kalaset.
Under tiden Alexander var på kalaset så röjde jag, Rickard och Ida stan. Vi fastnade på Plantagen där det fanns så mycket fint. Ibland (men bara ibland) önskar mig en riktigt stor trädgård där det finns massor av plats. Plats för olika "rum", massor med växter och buskar.
Men jag är så nöjd med det jag har också. Det går att göra hur mycket som helst, tiden räcker dock inte alltid till. En vacker hortensia fick följa med hem. Önska mig lycka till att jag inte tar död på den. Hehe, nä jag skojar. Men visst är de vackra. Det är så roligt med hortensia då färgen på blommorna beror på hur pH i jorden är. Lite häftigt faktiskt.
Önskar er en härlig kväll!
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så fin blomma

2 Yohanna af Skovde:

skriven

Men åh så fin! De är jättetjusiga men har ingen egen, än ;)

3 Tilda Barkselius:

skriven

Åh vilken fin!!

Kommentera här: