Ett starkt VARFÖR är den bästa drivkraften

Vad är det som motiverar och inspirerar dig? Har du funderat över det någon gång, vad som driver dig? Vilken är din drivkraft? Den kraft som får dig att aldrig ge upp oavsett hur lätt eller svårt det är eller vad andra tycker och tänker. När du har hittat den där drivkraften så kan inget stoppa dig. Varken elaka tungor eller andra motgångar.
För att hitta den inre drivkraft som alltid sporrar måste du komma fram till vad som är viktigt för dig och ditt liv, hitta ditt "Varför". Det är kanske inte det enklaste men för att lättare bena ut det är det bra att fundera på varför gör jag det här och vad drömmer jag om. Vad vill jag?  Är det att se världen, hjälpa människor till ett bättre liv, ekonomisk frihet och så vidare.
Det kan även vara enskilda personers kommentarer som gör att man känner att "inte en chans att jag ger mig nu". Man vill inte att de ska få rätt så viljan att lyckas blir större än tvivel.
Jag har kommit till flera insikter den senaste veckan. Vad jag vill och vad som är viktigt för mig. Det första är att jag vill inte gå till ett jobb och känna att någon annan bestämmer över mig och min tid. Jag vill själv välja mina arbetskamrater och jag vill ha frihet. Frihet på så många olika sätt, men framför allt friheten att kunna välja.
Mitt varför kommer leda mig framåt, ibland med små myrsteg, ibland med stora steg. Det kommer komma bakslag men jag kommer ta mig framåt. Steg för steg tills jag når mitt mål. 
1 Caroline:

skriven

Du har så rätt! :) Hittar man sitt starka varför kan inga motgångar i världen stoppa en ♡

2 Maja Forsberg:

skriven

Fina foton!

www.jaggerdigminmorgon.blogg.se

Svar: Tack!
Hanna

3 Fredrikapåvinden:

skriven

Det där är verkligen så himla sant! Jag har funderat väldigt mycket det senaste året på mina varför och vad jag mår bra av och vill. Det är inte helt enkelt och tar nog hela livet att komma fram till. Men det är så himla viktigt att reflektera över det för att må bra tror jag. Fint inlägg!

Svar: Tack för att du delar med dig av dina tankar. Kul att du gillar mitt inlägg.
Hanna

Kommentera här: