Höstfemman

 Det här med att ta det lugnt efter sjukdom är inte min melodi. Jag friskanmälde mig imorse men eftersom vikarie redan är insatt för mig blev det en ledig dag. Höstfemman har vi sprungit de senaste åren och eftersom att jag nu inte jobbar bestämde vi lite hastigt och lustigt imorse att bege oss dit i det vackra höstvädret och få ett lugnt  kommaigångigenpass. Åby bjöd verkligen på helt fantastiskt väder
Jag älskar färgerna och solen som lyser i träden som gör att det ser ut som guld. Spegelblank sjö med inte ens en liten krusning i yta. Åh, mer ord behövs inte.
Vi började med att efteranmäla oss och sen promenerade vi en sträcka. Banan är grymt jobbig, backarna är inte att leka med. Kanske inte det ultimata kommaigångeftersjukdompasset.....
Rickard körde sin uppvärmning och jag spanade lite på de som var med på den "officiella" uppvärmningen. Jag känner mig så obekväm att göra såna övningar bland folk. Min koordination är verkligen inte den bästa.
Starten gick exakt utsatt tid och jag som precis varit sjuk kände bara att jag nog tagit mig vatten över huvudet. Benen var som spagetti och jag hade ingen ork. Det kommer bli långa 5,2km tänkte jag. I den första riktigt långa och branta backen gick jag den sista biten. Ibland tycker jag att det går snabbare att gå än att jogga uppför så det gjorde jag idag. Nerför utnyttjade jag min styrka och rullade nerför. En sträcka av banan hade de bytt underlag på så det var ungefär 5 centimeter djupt grus att springa i, behöver jag nämna att det var tungt... Här var jag riktigt sur, ännu surare än vad jag redan var efter att en bit innan blivit omsprungen av en dam som var säkert femtioplus. När det var två kilometer kvar fick jag energi och kunde öka tempot, damen sprang jag om och sen kom hon inte ifatt mig igen. Trots nyss genomgången sjukdom sprang jag bättre än förra året så totalt sett är jag riktigt nöjd.

 Uppdaterat 19/10: Förra året kom jag på en nionde plats av 24 tjejer och i år blev det en sjunde plats av 26 tjejer. Nästa år blir det kanske pallen. :-D
1 Mammsen:

skriven

Härligt att det gick bra och bättre än förra året men säkert lite surt att inte få se hur det gott om du fått vara frisk. Bra jobbat i alla fall.

2 Rickard:

skriven

Det var jättekul att vara ute en förmiddag med dig och spring. Tack för härligt sällskap och jättebra jobbat.

Svar: Tack själv. :-D
Hanna

3 Ingmarie:

skriven

Oj vad bra! Grattis! Och fina bilder!

4 Elin:

skriven

Vilka härliga bilder! :D <3

5 Anonym:

skriven

Så bra! Tycker du är modig som bara ställer upp i lopp "bara sådär". Jag måste ha planerat lite! Däremot blev det barmarksträning med Freja och hennes skidgrupp ikväll. Puh!!

Svar: Vad snällt skrivet. :-) Barmarksträning låter hur bra som helst. Kram
Hanna

6 birgitmaria:

skriven

Men suck... trodde jag var inloggad... anonym = jag (men du kanske räknade ut det...)

Svar: Ja, jag förstod att det var du.
Hanna

Kommentera här: