2007

Året lider mot sitt slut. Det har varit mycket upp och nergångar. Början av året var tufft, då hade man en alldeles nyfödd A samt en lite avundsjuk storebror. Hela tiden var det mycket och jag var ganska deprimerad. Men allteftersom jag kom in i allt det nya började jag också må bättre. Nu leker livet igen. Jag har fått ett jobb och jag har min underbara familj att luta mig mot när det känns jobbigt. Jag ser fram mot 2008 och allt vad som väntar.

image700

Favoriterna i garderoben är många. Det som blivit använt mest är den rutiga ullklänningen från HM, raka svarta jeans från HM, tunikan.

Manchesterkjolen köpte jag på HM när jag var gravid med A och tänkte sälja den på Tradera men jag ändrade mig och behöll den. Nu används den flitigt och jag är glad att jag inte sålde den. Sidenkjolen från Laredoute är också en stor favorit.

Skoletterna från Din Sko är så snygga och jag gillar dem massor. De grå stövletterna är nya och har bara använts två gånger men jag älskar dem allaredan. De var billiga (279:- på rea) och supersköna att gå i.

Sneakersen från Laredoute är också ett kap. Skulle vilja ha ett par till att ha på lager när dessa är utslitna men hur onödigt är inte det.

image698



Cramberries Ode to my family, en av mina favoritlåtar under 1990-talet.

Kommentera här: