Sammanfattning av vecka 2

 
Alltså jag vet helt seriöst inte om jag kommer ta mig upp från soffan när det är dags att krypa ner i sängen. Den här helgen har det blivit sju(!) timmar fotbollsdömande. Det känns nu i varenda muskel i kroppen. Men jag har haft roligt, vissa situationer var tuffa såklart men vi löste det bra. Efter matcherna stod vi och pratade en stund med J som kom för att se finalen och därefter tog vi hämtmat från McDonalds. Jag tag tripple cheese utan brödet. Struntade i att ta bort ketcupen och gurkan, tänkte att efter dagens fysiska aktivitet så vill kroppen ha några kolhydrater iallafall.
Känsla: TACKSAMHET! Jag känner mig så tacksam över mitt liv. Min man, mina barn och mina föräldrar. Jag känner också tacksamhet över Marcus och Bea. Jag är så glad över att Bea blir en del  av vår familj på riktigt i juni när de gifter sig. 
Godaste: Smörgåstårtan då jag åt garneringen och "gojset"
Outfit: Min blommiga klänning. Både jag och Rickard var rosa igår när familjen skulle komma.
 
Veckans viktigaste insikt:  Att jag lärt mig massor i min utbildning även om det känns som att jag inte lärt mig något alls. Märkte det igår när jag pratade med pappa att det fastnat väldigt mycket.  Det gjorde mig både glad, lättad och förvånad. Kunskap är inget som man rabblar bara så där men så kommer de där tillfällena när man får chansen att berätta något och då sitter kunskapen där, redo att plockas fram. Skön känsla!
Fundering: "Ska jag kanske hoppa av min utbildning eftersom jag absolut inte kan tänka mig att jobba på psykiatriavdelningen på US?" Men både Rickard och pappa pratade ur mig de dumheterna. En utbildning om psykisk ohälsa kommer jag alltid ha nytta av oavsett var jag hamnar.
Craving: Mjölk efter träningspasset i veckan. Annars inget särskilt faktiskt.
Köp: Ny matta och träningskläder
                                
Träning:
7 timmar fotboll, ett löppass och så två promenader. 
Väder: Det har varierat mellan sol, plusgrader och minusgrader. Extremt konstigt vinterväder faktiskt.
Fem positiva från veckan:
- Att Alexander fylllde tonåring igår. 13 år är stort. :-)
- Hade ett spännande möte, mer om det kommer senare.
- Jag har blivit kallad på anställningsintervju på sjukhuset.
- Att få vara ute och döma fotboll igen.
- Att jag varit snäll mot mig själv och tänkt snälla tankar.
Veckans fem mest lästa inlägg:
Mitt ketoår
Att lära känna sig själv
Fem en fredag: fem ord
Årets första vecka och en utmaning
Två dagar i mitt liv
 
1 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Förstår att du är mör i kroppen efter 7 timmars fotbollsdömmande! Bra att dom övertalade dig att inte hoppa av din utbildning, som du säger; den kommer du alltid ha nytta av! Lycka till på arbetsintervjun :)

2 birgitmaria:

skriven

Härlig vecka!
Roligt att inse att man lärt sig nåt, håller med, det är inte alltid så lätt att veta vad som fastnat och inte. Jättefin bild på er två förresten!

3 yasmine mamma till dennis och angelina:

skriven

Oj det var många timmar du dömt matcher men härligt att du haft så kul. och så fina du och din man var på bilden.
Tacksamhet är ju verkligen en underbar känsla, en av dom jag mår som bäst av när jag känner så.
Hoppas din kommande vecka blir underbar. kram

4 charlottelinden.se:

skriven

Men vad roligt och spännande att döma matcher! Jag som följer mycket sport tänker ofta på hur svårt det faktiskt måste vara att vara domare :)

5 Yela:

skriven

Är ju verkligen så himla roligt när man inser hur mycket man faktiskt lärt sig när man tidigare känt att man inte lärt sig så mycket! Va roligt med möte också, ska bli roligt att höra mer om det sen 😃 Lycka till på anställningsintervjun förresten vännen! Önskar dig en fin vecka 🤗

6 tess:

skriven

att de värker i kroppen är ju pos, minns min första träningsvärk ja led men älskade känslan :) men var år sen ja träna så hårt..och tyvärr är sport inge för mig, men funderar på att träna lätt på gymmet men med min arm får ja inge göra förrän de är bättre :) har du nå milda enkla träningar som inte belastar min högra arm..nå mjuka rörelser :)

7 Jessica :

skriven

Åh va gott med smörgåstårta, röran i är ju typ det godaste 😍😍 ja visst att en sån utbildning är berikande på många sätt, men sen tycker jag du ska göra så som du tycker känns bäst för dig❤️

Kommentera här: