Bilder från en utflykt

Jag har jobbat en delad tur idag och hade två timmar rast mitt på dagen. Redan igår kväll hade jag bestämt mig hur den rasten skulle spenderas. Min plan var att åka ut till Rosenkällasjön i Tinnerö eklandskap. Batterierna till systemkameran laddades och jag tog fram två mattor för att inte glömma dom.
När jag kom dit var det riktigt grått och kallt och jag frös om händerna. Saknade vantarna som låg kvar i skåpet på jobbet. Funderade på om jag skulle strunta i allt och istället åka tillbaka till jobbet. Det gjorde jag inte.
Det var mycket folk i området, ett populärt utflyktsmål, men jag styrde med mitt. Fotade naturen och så några pilatesövningar såklart.
Det går inte att vara iväg så här utan att göra min älskade favoritövning. Det hör till tycker jag!
Och jag fick njuta av en klarblå himmel.
Efter en stund åkte jag vidare till Blå lagunen. När jag kom dit var det tre personer som var ute och gick på isen. Jag fattar inte att de vågar. Det är riktigt djupt här. Grunt några meter och sedan blir det minst tjugo meter djupt. Det är ett gammalt grustag som blivit badplats. Jag och kompisarna brukade cykla hit och bada. Trots att det är djupt brukar det vara varmt i vattnet.
Förr så var sjön inte lika stor och det var branta strandkanter och det blev bråddjupt direkt. Vi brukade simma från ena sidan till den andra.
Efter en härlig eftermiddag så tog jag bilen tillbaka till jobbet och körde på några timmar till. Jag har varit hemma sedan halv nio och ska alldeles strax krya på ner i sängen. Jag jobbar imorgon med och sedan har jag en dag ledigt.