Har du vaknat än?

Under drygt ett års tid har vi konstant matats med att vaccinen är "säkra och effektiva". Min magkänsla har snarare lutat åt det hållet att de inte alls är särskilt säkra. Nu har en studie i Tyskland visat precis det att biverkningarna faktiskt inte alls i alla fallen varit "milda". Tvärtom! Samma tendens ser vi även i Sverige. Har du spanat in gruppen "Biverkningar av vaccin -offentligt forum"? Där ser man en skrämmande bild växa fram. Människor som gjort det "rätta" men också på grund av det fått allvarliga problem med sin hälsa. Ingen bryr sig och ingen tar ansvar.

Vem ska ta ansvar för de människor som litat blint på myndigheter och tagit en för laget och på kuppen allvarligt riskerat sin egen hälsa? Läkemedelsbolagen har friskrivit sig från ansvar och bara det är för mig ett observandum. Har ens de ungdomar som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet fått upprättelse än?

Att som Lena Hallengren gör, fortsätta sitt mantra om att vaccinen är säkra är under all kritik när det långsamt framkommer data som pekar på motsatsen. När ska Sverige vakna? Har du vaknat än?

1 Hanneles bokparadis:

skriven

Det är farligt att leva... och visst kan man lyfta fram det tråkiga, men det flesta har fått ett bra liv tack vare vaccin.

2 Anneli:

skriven

Min syster fick blodproppar i lungorna efter sin andra spruta och kommer nu att få äta blodförtunnande medicin resten av livet.

Ha det gott,
Kram, Anneli

3 Gittan:

skriven

Jag är glad att jag var vaken redan från början. Hemskt med alla biverkningar och att inte folk fattar. Men jag tror att sanningen kommer fram snart. Läkemedelsindustrin tjänar mycket pengar på det här. De vill ha folk sjuka så de behöver blodförtunnande och blodtrycksmedicin. Vilken soppa vi har. Ha en bra dag.

4 Monnah:

skriven

Jag följer Läkaruppropet med spänning!

Kommentera här: